23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nu lanserar vi HÄLSOKÖRKORTET för alla i städbranschen !

HÄLSOKÖRKORTET är en fysisk utbildning bestående av 3 moduler som vi går igenom under utbildningen. Syfte: Öka medvetandet kring hur jag kan påverka min egen hälsa och få ökade kunskaper och insikter hur jag kan påverka detta! Mål: Ökad hälsa, mindre sjukskrivningar, ökad arbetsglädje, hälsosamma individer, ökad hållbart, ekonomi. Ett av de globala målen nämligen nr 3: Ökad hälsa och välbifinnande !

Vi som står bakom det hela är Ulrika Carlberger , Livsstilscoach och inspiratör samt Christina Holmefalk , erfaren utbildare med fokus på SRY, Städkörkortet, Ergonomi och Arbetsteknik bland annat.

Ulrika säger: Min roll som Livsstilscoach och inspiratör är att skapa förbättrad hälsa !

Christina säger: Min roll är att inspirera och motivera deltagarna till att ta hand om sig och se värdet i ett ökat välbefinnande! 

Vi har tillsammans tagit fram Hälsokörkortet för att skapa förbättrad hälsa och livskvalité för alla medarbetare och chefer i städbranschen.  Idag har vi både inom offentlig och privata sektorn många som har trots förbättrade moderna städmetoder samt användandet av mer maskiner i den regelmässiga städningen fortfarande många som har ont i axlar, armar, knän och rygg .  Vi vill därför hjälpa till med att få en bättre hälsa och minskade belastningsskador. Dessutom vill vi hjälpa städorganisationer att få ned sjukskrivningstalet samt en bättre ekonomi på så sätt. 

Vill ni veta mer om Hälsokörkortet hör av er till Christina Holmefalk Städutbildningar AB, info@holmefalkstadutbildning, mobil 076 0214 112 . 

Vi startar de första utbildningarna redan från 1 september !  

INTRESSEANMÄLAN KAN GÖRAS REDAN NU !  

VÄLKOMNA ! 

 

Christina Holmefalk Städutbildningar AB
c/o Sifferkontoret
Gribbylundsvägen 3
187 62 Täby
Täby kommun
Sverige
VAT nummer: SE5591257455

Kontaktperson

Christina Holmefalk
Utbildare och konsult
+46 +46760214112 info@holmefalkstadutbildning.se

Sänd till en kollega

0.031