23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Samma batterier både inne som ute

Rengör du en fastighet på insidan? Varför inte ta hand om gräsytan framför entrén också då? Den goda nyheten är att du kan använda samma batterier i alla maskinerna!

Förfallodatum
den 1 september 2024

Våra batterier har den unika Real Time-tekniken som gör det möjligt för användare att schemalägga sin tid effektivt. Till skillnad från vanliga LED-indikatorer ger den lättlästa displayen detaljerad information om drift- och laddningsstatus.  Du ser i minuter hur lång drifttid du har kvar i just den maskinen du använder batteriet i.  Sätter du batteriet i en annan maskin så förändras drifttiden.  Du ser alltid aktuell information.  När du sedan sätter batteriet i batteriladdaren så ser du i minuter hur lång tid det är kvar tills batteriet är fullt.  Inga otydliga staplar eller siffror i procent när batteriet används.  Alltid riktiga minuter.

I vår Kärcher Battery Power+ plattform kan alla Kärcher-maskiner med 36 volt använda samma batteri. På det sättet är du alltid redo för städ- och underhållsjobb - inomhus och utomhus. Dra nytta av pålitliga driftstider och ökad produktivitet. Trådlös frihet i alla tillämpningar - från dammsugningen av entrémattan vidare till avspolning av ett fordon vidare till skötsel av grönområden.

Kärcher AB
Tagenevägen 31
425 02 Hisings Kärra
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562226661

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047