23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Co-botic™ 1700 - Lagarbete får drömmen att fungera

Co-botic™ 1700 är den vår robotdammsugare som fungerar tillsammans med den mänskliga lokalvårdaren. Den har tre versioner: standard, Drop & Go och Pro.

Ingen robot, utan en co-bot
En cobot är inte tänkt att ersätta den (mänskliga) lokalvårdaren. Istället är den tänkt att samarbeta med lokalvårdaren. En cobot underlättar den totala arbetsbelastningen genom att utföra repetitiva och tråkiga uppgifter, t.ex. rengöring av stora golvytor.

På så sätt kan lokalvårdaren undvika skador på grund av repetitiva belastningar, förbättra ergonomin och använda sina förmågor på andra ställen.

1. Standard edition
Standard 1700 levereras med en kompakt laddstation. Tack vare sin lilla design kan den diskret placeras under möbler eller i hörnet av ett rum. Co-bot återgår automatiskt till laddstationen efter rengöring.
Det är möjligt att uppgradera standard 1700 med en dammuppsamlare.

2. Drop & Go edition
 Co-botic™ 1700 Drop & Go har samma specifikationer som standard edition men den är designad för att vara bärbar. Istället för att återvända till sin laddstation återgår den automatiskt till den punkt där du släppte den.

Den valfria laddningsvagnen hjälper dig att flytta och ladda upp till 6 co-bots.

Laddningsvagnens huvudfunktioner:

  • Bär upp till 6 co-botic™ 1700 samtidigt
  • Ladda alla co-bots samtidigt
  • Drivs av endast 1 stickpropp
  • Stora svängbara hjul for enkel transport

3. Pro edition
Vill du inte ansluta co-botic™ 1700 till ditt företags Wi-Fi? Inga problem. 1700 Pro kan skapa sin egen hotspot. Sätt bara i ett sim-kort och låt dammsugaren ansluta sin enhet direkt till co-botic™ 1700 Pro.

Dammuppsamlare
 Behöver du co-botic™ 1700 för att utföra flera rengöringsrutiner utan att behöva tömma den integrerade dammbehållaren? Inga problem! Med den valfria dammuppsamlarbehållaren kan co-bot utföra en daglig rengöringsrutt i 2–3 månader (mjukt golv) innan behållaren behöver tömmas!

Dammuppsamlaren är en laddstation och dammuppsamlare i ett. Efter en rengöringsrutin tömmer co-boten automatiskt dammet från sin integrerade dammbehållaren i den lätt utbytbara dammpåsen.

Läs mer om  Co-botic™ 1700 här: https://www.i-teamglobal.com/sv-se/products/cobotic/cobotic-1700

i-team Global Sweden AB
Skogsborgsvägen 16
647 31 Mariefred
Strängnäs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5592686611

Sänd till en kollega

0.047