23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Klibbmattor begränsar spridning av bakterier

En klibbmatta fungerar som ett skydd i miljöer där renlighet och hygien är kritiska faktorer. Ett set består av 30 numrerade ark och klistret på arken är antibakteriellt behandlat.

Klibbmattan fångar upp damm och små partiklar från skosulor och t.ex. städvagnshjul och passar perfekt i miljöer som till exempel renrum, sjukvård, laboratorier och tillverkningsindustri, men fungerar även alldeles utmärkt till hus- och lägenhetsvisningar eller vid byggrenovering där man vill hindra dammet att följa med skorna.

Klibbmattan är utformad med en låg profil så att den kan läggas direkt på en ren golvyta – ingen ram eller kant behövs. Ett set består av 30 st antibakteriellt behandlade ark för engångsbruk. Varje ark är belagt med tryckkänsligt lim som fångar upp smutsen under skosulorna. Ett genomskinligt skikt skyddar den översta delen av klibbmattan tills den är redo att användas. Hörnfliken är numrerad i följd för att visa antalet kvarvarande ark och hjälper till att förhindra att flera ark tas bort samtidigt.

Vi har klibbmattor i flera storlekar och vill du enkelt kunna flytta klibbmattan så har vi tillhörande underlägg i nitrilgummi som har en urfasad yta för arken. Snyggt och praktiskt samtidigt som allt ligger stabilt på golvet.

Kontakta oss för mer information och beställning!

Hygienteknik Sverige AB
Långängsvägen 2
721 32 Västerås
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564040474

Kontaktperson

Kari Nelimarkka
Proffs på entrémattor
+46 70-590 11 79 kari@hygienteknik.se

Sänd till en kollega

0.047