23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kiilto lanserar en ny probiotisk rengöringsprodukt - Kiilto Pro Universal Probio

Kiilto Pro Universal Probio, det senaste tillskottet till Kiiltos produktutbud av probiotiska rengöringsmedel, är en högeffektiv allrengöring med probiotiska egenskaper. Den rengör ytor som en standard allrengöring samtidigt som den lämnar kvar fördelaktiga probiotiska mikrober på ytan för en långvarig effekt. Probiotika agerar långsiktigt och avlägsnar effektivt biofilm, smuts och organisk förorening.

Det probiotiska rengöringsmedlet utmärker sig särskilt i offentliga miljöer, där regelbunden användning omvandlar den mikrobiella populationen på ytor till en robust mikrobiota. Denna mikrobiota inte bara främjar hälsa och miljö utan också förtränger potentiella patogener. Skolor, förskolor, personalutrymmen, hotell, restauranger, bensinstationer, offentliga toaletter, äldreboenden och sjukhus blir därmed optimala platser för att låta probiotikans kraft blomstra och skapa en renare och hälsosammare miljö.

Kiilto Pro Universal Probio är ett av de första probiotiska rengöringsmedlen som är certifierade med den nordiska svanen. Rengöringsmedlets ämnen är 100 % biologiskt nedbrytbara, vilket innebär att de bryts ner till koldioxid och vatten. Dessutom har de probiotiska mikroorganismerna i produkten bevisats vara säkra, naturligt förekommande och fria från genetiskt modifierade organismer.

På grund av detta naturliga ursprung och dess säkerhet integreras de väl i det naturliga mikrobiella ekosystemet och hjälper till att återställa och upprätthålla en hälsosam naturlig mikroflora i miljön. Probiotisk rengöring representerar en ny metod för att uppnå förbättrad helhetshygien, bortom vad som är möjligt med traditionella metoder.

Kiilto Pro Universal Probio kompletterar Kiiltos sortiment av probiotiska rengöringsmedel för daglig användning. Andra probiotiska rengöringsmedel i sortimentet inkluderar Kiilto Pro Biorine, en sanitetsrengöring; Kiilto Pro Odor Stop, för luktborttagning; samt Kiilto Pro Drain Clean, för luktborttagning och fettdispergering.
 
 
 

KIILTOCLEAN AB
Bjäre Plats 13, 7 tr
218 45 Vintire
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5020449921

Kontaktperson

MW

Sänd till en kollega

0.032