23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Fräscha produkter för offentliga WC-miljöer

Produkter som höjer känslan av fräschhet i offentliga WC-miljöer hittar du hos oss! Snygga dispensrar och lyxig skumtvål ger ett hygieniskt intryck tillsammans med behagliga doftprodukter.

Vi är alla väl medvetna om hur viktigt det är att offentliga toaletter hålls rena och fräscha för att förhindra spridning av diverse virus och bakterier. Genom att erbjuda toaletter som är regelbundet rengjorda och att det finns tillräckligt med tvål och handdesinfektion minskar risken för att sjukdomar sprids. Detta är särskilt viktigt i tider av pandemier och utbrott av smittsamma sjukdomar, då god hygien är en av de främsta förebyggande metoderna.

Fräscha offentliga toalettmiljöer är också viktigt för människors bekvämlighet och välbefinnande. Toalettmiljöer med hög hygienstandard påverkar även besökarnas känsla av nöjdhet när det gäller lokaler i anslutning till den offentliga toaletten (butiker i ett köpcentrum, en vårdcentral, tandläkarmottagning, kontorsmiljö etc).

Hygienteknik har produkter som höjer känslan av fräschhet på offentliga toaletter. Snygga dispensrar och lyxig skumtvål ger ett hygieniskt intryck tillsammans med behagliga doftprodukter. Kontakta oss för mer info eller beställning!

Du ser en del av våra produkter i bildspelet här ovanför och du hittar dem även i bifogad folder.

Hygienteknik Sverige AB
Långängsvägen 2
721 32 Västerås
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564040474

Kontaktperson

Hk
Hygientekniks kundtjänst
+46 21-104100 info@hygienteknik.se

Sänd till en kollega

0.047