23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Klear utökar sortimentet: Nytt flytande tvättmedel efter pulverfavoriten

Klear lanserar ett mångsidigt flytande tvättmedel som är idealiskt för städföretag. Dess formel är speciellt utvecklad för att effektivt rengöra och bibehålla färgerna på en bred variation av textilier. Med förmågan att tvätta vid temperaturer från 30 till 90 grader Celsius och ett balanserat pH-värde, erbjuder detta tvättmedel en kraftfull och samtidigt skonsam rengöring, perfekt för professionell användning.

Klears nya flytande tvättmedel är en idealisk lösning för städföretag som strävar efter att erbjuda förstklassig textilrengöring. Med tanke på den mångsidiga användningen inom städbranschen, är detta tvättmedel designat för att vara effektivt på en mängd olika textilier, vilket minimerar behovet av flera olika produkter.

En av de största fördelarna med Klears tvättmedel är dess förmåga att bevara både de livfulla färgerna och den strålande vitheten i tvättade textilier, en avgörande aspekt för städföretag som hanterar en stor mängd linne och arbetskläder. Dessutom, med en anpassningsbar temperaturinställning från 30 till 90 grader Celsius, är det lämpligt för allt från skonsam handtvätt till kraftigare maskintvätt.

Produktens pH-värde, som är ca 10,3 i koncentrerad form och ca 7,7 i en 1% lösning, säkerställer att tvätten är skonsam för både textilierna och användarnas händer. Dessutom är doseringsinstruktionerna tydliga och anpassade efter vattenhårdhet och smutsgrad, vilket bidrar till en mer kostnadseffektiv och miljövänlig användning.

För städföretag som söker en högpresterande och pålitlig tvättlösning, erbjuder Klears flytande tvättmedel en perfekt balans av effektivitet och skonsamhet. Det är en värdefull tillgång för alla företag som vill leverera exceptionella rengöringsresultat till sina kunder.

Läs mer och köp produkten här!

Nordic Cleanware AB
Stenyxegatan 25 B
213 76 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5562820307

Kontaktperson

Pontus Konsberg
Marknadsansvarig
+46 767194753 pontus@cleanware.se

Sänd till en kollega

0.078