23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hållbar & effektiv rengöring med koppar

Activa Copper rengör lika effektivt som stålull eller stålboll men på ett mycket skonsammare sätt! Produkterna är ett bra miljöval – tillverkade av 80% återvunnen koppar – och kan tvättas i maskin och återanvändas många gånger.

Activa Copper Pad

Allmän rengöring/Fönsterputs. Tar bort smuts som limrester, färg, och kalk på glasrutor – utan att repa. Tar även bort lättare kalkbeläggningar. Används istället för rakbladsskrapor. Ena sidan har en stickad kopparduk som rengör effektivt utan kemikalier och utan att repa. Baksidans mjuka mikrofiberduk används för avtorkning av den rengjorda ytan. Används i vått tillstånd. 20×16 cm.

Activa Copper Sponge

Allmän rengöring/Kök/Restaurang. Rengöringssvamp som är täckt med en stickad kopparduk. Activa Copper Sponge rengör effektivt och skonsamt stekpannor (ej teflon), kastruller, diskbänk, spis, rostfritt stål, porslin, glas med mera. Tar även bort rost från exempelvis grillen, grillgaller och bestick. Används i vått tillstånd. 13×9 cm.

Activa Copper Cloth

Grovrengöring/Industri. Olja, fett, sot och svåra fläckar försvinner lätt! Duken är perfekt för till exempel industri och produktion där det finns tuff smuts som kan vara svår att få bort. Tack vare kopparens unika egenskaper lossnar även svår smuts lätt. Används i vått tillstånd. 25×25 cm.

Beställ kopparprodukter i webbshopen

Fakta om rengöringsprodukter av koppar

Rengöringsprodukter av koppar har funnits sedan femtiotalet och därför känner många redan till kopparens fördelar, bland annat att bakterier och virus fångas upp och neutraliseras vid rengöring med hjälp av koppar. Rengöringsprodukterna Activa Copper är tillverkade med små, lätt slipande kopparpigment som – när de fuktats med vatten – frigör joner som inaktiverar de bakterier och virus som har fångats upp i svampen/duken. Enkelt förklarat betyder det att 99,9 % av bakterier och virus kan avlägsnas med en enkel avtorkning med Activa Copper-produkterna. Tack vare de speciella ultrafina mikrofibrerna och förfiningen med kopparpigment rengör Activa Copper-produkterna mycket effektivt med enbart vatten.

Activa Copper-produkterna är ett bra miljöval eftersom de är mycket hållbara och genererar mindre avfall än engångsprodukter. Våra kopparprodukter är tillverkade av 80% återvunnen koppar. Kopparprodukter kan tvättas upp till 60°C. Lägg alltid produkterna i ett tvättnät.

Hygienteknik Sverige AB
Långängsvägen 2
721 32 Västerås
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564040474

Kontaktperson

Hk
Hygientekniks kundtjänst
+46 21-104100 info@hygienteknik.se

Sänd till en kollega

0.031