23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Klears Nyaste Genombrott: Ultraklear, Mästaren i Att Ta Bort Tuff Smuts

Klear introducerar Ultraklear, en banbrytande lösning i kampen mot envis smuts. Denna nya produkt, som är en del av Klears växande sortiment, tar effektivt bort även de tuffaste fläckarna. Med sin innovativa formula och praktiska sprayflaska är Ultraklear skräddarsydd för professionella användare som dagligen ställs inför svåra rengöringsutmaningar.

Ultraklear markerar ett nytt kapitel i Klears historia av innovativa rengöringslösningar. Tillverkad i Sverige, kombinerar denna produkt lokal expertis med en oöverträffad förmåga att rengöra. Dess kraftfulla sammansättning, som inkluderar kaliumhydroxid, etanolamin och natriumhydroxid, är speciellt framtagen för att ge en effektiv rengöring mot svår smuts.

Användningen är enkel och rakt på sak: rikta sprayflaskan mot problemområdet, applicera generöst och torka av. Denna metod garanterar att även de mest envisa olje- och fettfläckarna avlägsnas effektivt. Med ett pH-värde på cirka 12 är dess alkaliska lösning idealisk för att bryta ner och ta bort smuts, samtidigt som den är säker att använda på en mängd olika ytor.

Ultraklear representerar inte bara Klears åtagande att leverera högkvalitativa rengöringsprodukter, utan också företagets expertis inom rengöringsteknik. Varje flaska är ett bevis på svensk kvalitet och innovation, designad för att möta de mest krävande professionella användarnas behov.

För dem som söker en kraftfull lösning för att ta bort tuff smuts, erbjuder Ultraklear grovrengöringsmedel en oslagbar prestanda. Det är det uppenbara valet för professionella som kräver det bästa inom rengöringseffektivitet. Med Ultraklear, fortsätter Klear att definiera standarden för branschledande rengöringsprodukter.

Du hittar produkten här!

Nordic Cleanware AB
Stenyxegatan 25 B
213 76 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5562820307

Kontaktperson

Pontus Konsberg
Marknadsansvarig
+46 767194753 pontus@cleanware.se

Sänd till en kollega

0.032