23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Pythagoras, mjukvarubolaget inom fastighetssystem, växlar upp i ett vd-byte

Pythagoras byter vd, läs mer om Mattias Arnelund nedan.

Pythagoras specialiserar sig på att utveckla och tillhandahålla en heltäckande  lösning för fastighetssystem med ett starkt fokus på lokalvårdsmodulen. Företaget är inne i en kraftig expansionsfas och stärker nu upp ytterligare med en ny vd.

Den 21 augusti tillträdde Mattias Arnelund som vd för Pythagoras. Han har en bakgrund med flera ledande positioner inom såväl finansbranschen som IT-branschen där han verkat de senaste 13 åren. Mattias kommer närmast från en roll som CEO för InRule AB (tidigare Barium AB).

Jag ser en stor potential i Pythagoras och ser fram emot att få leda bolagets tillväxt och internationalisering de närmaste åren, säger Mattias Arnelund, tillträdande vd på Pythagoras.

Monterro, Nordens ledande investerare i B2B mjukvarubolag, är huvudägare i Pythagoras sedan 2022. Monterro har stor erfarenhet av att växa bolag internationellt och ser en stor potential i Pythagoras fortsatta expansion.

Mattias har gjort en imponerande resa i sina tidigare uppdrag och vi har stor tilltro till att han kan leda Pythagoras till nästa nivå, säger styrelseordförande Gustav Largercrantz, vd på Monterro.


 

Pythagoras Systems AB
Söder Mälarstrand 27B
118 25 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5565233128

Sänd till en kollega

0.031