23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nya produkter hos Swetex

SmartPipe är ett cleantech-företag. Vårt mål är att på ett ansvarfullt sätt förutse och förebygga problem som uppstår i avloppssystem till följd av avfallshantering.

SmartPipe rörlösningar
Vi hjälper företag och fastighetsförvaltare att behålla deras rörledningar rena, funktionella och luktfria. Stopp i avloppet kan orsaka allvarliga störningar i rörledningens funktion.

  • Stopp i rör
  • Översvämning av avloppssystem
  • Problem med lukter
  • Problem med insekter
  • Fel av larmsystem
  • Höga utgifter på underhåll och reparation

Med vår helt och hållet biologiska lösning hålls rörledningarna och avloppssystemet i funktion och dess livslängd ökas. Vi använder oss av en naturlig mikrobbaserad rengöringsprocess i våra lösningar, som är miljövänlig och överensstämmer med principerna av hållbar utveckling. En 100% naturlig mikrobiell lösning tillsätts i rörledningen med hjälp av programmerbara SmartPipe doeseringspumpar. Mikroberna aktiveras och bryter ned organiska restämnen och tar bort dåliga lukter. SmartPipes lösningar är tillverkade i Finland.

Produkterna förbättrar funktionaliteten av rörledningar och vatten- och avloppssystem. De ökar rörledningarnas livstid avsevärt. Lösningarna minskar även utgifterna för underhåll. Se prduktutbud här. 

Säljs- och marknadsförs i Sverige genom Swetex Städprodukter - www.swetex.se 

Swetex Städprodukter AB
Fältmätargatan 16
721 35 Västerås
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564439957

Kontaktperson

MN
Magnus Nerin
magnus@swetex.se

Sänd till en kollega

0.063