23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

DAX - 50 År av Framgång och En Ny Design Välkomnas

Vi är stolta att fira DAX femtioåriga resa inom hygienprodukter och desinfektionslösningar på den svenska marknaden! Den nya, modernare produktdesignen är skapad med tanken att förtydliga erbjudandet och göra det enkelt att välja rätt.

Vi är stolta att fira DAX femtioåriga resa inom hygienprodukter och desinfektionslösningar på den svenska marknaden! Den nya, modernare produktdesignen är skapad med tanken att förtydliga erbjudandet och göra det enkelt att välja rätt.

Under fem decennier har DAX varit en pålitlig partner inom sjukvårdssektorn och offentlig upphandling. Vår vision att vara det naturliga valet inom personlig hygien har drivit oss att leverera pålitliga produkter som stöder välbefinnande och hälsa. Från sjukhus till skolor, har DAX blivit synonymt med högsta standard och effektiv hygien. Det ikoniska röda utseendet, speciellt förknippat med vår handsprit, har blivit ett välkänt signum. Nu, med en respekt för vår historia och en strävan mot framtiden, har vi uppdaterat vårt utseende i samarbete med varumärkesbyrån Grow.

Daniel Löfvenborg, Design Director på Grow, delar: "Igenkänning har varit ledordet i designuppdateringen och DAX handdesinfektion med sin ikoniskt röda "brand shape" blev utgångspunkten för den nya designen.  ”DAX innehåller flera produktkategorier, så vikten av ett tydligt typografiskt system för produktnamn och deskriptiva texter har varit grunden för att skapa ett enhetligt uttryck. Även färgpaletten har uppdaterats och moderniserats för att skapa ett mer sammanhållet uttryck där färgerna nu har fått mer av en kosmetisk inbjudande karaktär”, fortsätter Daniel.

Under hösten kommer vår nya design att successivt införlivas i hela produktsortimentet. Detta gör vår innovativa och användarvänliga design tillgänglig för regioner, kommuner och företag som vi stolt betjänar.

"Vår design är en symbol för vår framgångsrika resa, och vårt fortsatta åtagande att bidra till ett friskare samhälle. Vi ser fram emot att fortsätta att erbjuda välbefinnande genom våra säkra och moderna hygienprodukter, som nu även är visuellt tilltalande," delar Annika Ekström, Marknadschef för DAX.

Vi blickar mot framtiden med spänning och stolthet. Tack för att ni har varit med oss under dessa 50 år, och vi ser fram emot att fortsätta att vara er förtroendefulla partner inom hygien och välbefinnande!

KIILTOCLEAN AB
Bjäre Plats 13, 7 tr
218 45 Vintire
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5020449921

Kontaktperson

MW

Sänd till en kollega

0.031