23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Klear presenterar Maskinrengöring: Optimera ditt underhåll och förläng livslängden på dina moppar

Klear revolutionerar städbranschen med lanseringen av Maskinrengöring, en allt-i-ett-lösning som inte bara maximerar effektiviteten av disk- och tvättmaskiner, men också märkbart förlänger livslängden och förbättrar kvaliteten på moppar.

I städbranschen är effektiviteten hos maskiner och redskap avgörande. Och när det kommer till redskapen, som moppar, kan livslängden och kvaliteten vara en dealbreaker. Klears senaste innovation, Maskinrengöring, tar detta till en ny nivå. Produkten är designad inte bara för att förbättra prestanda och öka livslängden på disk- och tvättmaskiner men också för att förlänga livslängden på dina moppar samtidigt som den tar bort obehagliga lukter.

Denna allt-i-ett-produkt är utformad för djup rengöring och kalkborttagning. För diskmaskiner rekommenderas en körning på maskinens lägsta temperatur med produkten i diskmedelsfacket. För tvättmaskiner bör 2 dl hällas i tvättmedelsfacket, varefter maskinen körs på 40°C utan förtvätt.

En av de mest spännande aspekterna av Maskinrengöring är dess förmåga att förlänga livslängden på moppar. Med effektiv rengöring och kalkborttagning får mopparna inte bara en längre livslängd, de slutar också lukta illa, vilket resulterar i en förbättrad arbetsmiljö och minskade utgifter för att ständigt behöva köpa nya rengöringsredskap.

För företag som är i behov av en övergripande lösning för maskin- och redskapsunderhåll är Klears Maskinrengöring svaret. Produkten är nu tillgänglig hos Nordic Cleanware och kan beställas direkt från www.cleanware.se.

Klears Maskinrengöring är den lösning som branschen har väntat på. Det är en investering i bättre underhåll och längre livslängd för både maskiner och rengöringsredskap. För mer information, besök www.cleanware.se eller kontakta oss direkt.

Nordic Cleanware AB
Stenyxegatan 25 B
213 76 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5562820307

Kontaktperson

Pontus Konsberg
Marknadsansvarig
+46 767194753 pontus@cleanware.se

Sänd till en kollega

0.047