23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vileda Professional förvärvar Vermop och satsar på tillväxten den professionella städmarknaden

Den 10 juli 2023 förvärvade Freudenberg Home and Cleaning Solutions det tyska företaget Vermop. Köpet har godkänts av det tyska konkurrensverket och den fullständiga integrationen kommer att genomföras under det kommande året.

Vermop erbjuder innovativa och ergonomiska städlösningar för den profesionella marknaden. De är idag närmare 330 anställda och huvudkontoret ligger i närheten av München. Den egna produktionsanläggningen finns i Wertheim, Baden-Württemberg. Vermop har försäljningskontor i 10 länder i Europa men är inte representerade i Sverige idag. Vermop omsatte cirka 46 miljoner euro 2022.

"Vi är mycket glada över att detta förvärv, det kommer göra det möjligt för oss att framgångsrikt fortsätta vår nationella och internationella tillväxtstrategi och ta tillvara och utnyttja ny potential", säger Karin Overbeck, VD för Freudenberg Home and Cleaning Solutions.

"Vi kompletterar varandra perfekt när det gäller vårt fokus, vi kommer skapa en stark nationell aktör på den tyska marknaden och tillföra goda internationella utsikter", förklarade Isabel Merkel, President Professional på Vileda Professional.

Nyfiken på Vermops sortiment? Klicka här för att ta en titt: www.vermop.com

 

 

Vileda Professional / Freudenberg (FHCS AB)
Box 608
601 14 Norrköping
Norrköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562348978

Kontaktperson

LA

Sänd till en kollega

0.032