23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ztrila - en innovation för hälsa och ergonomi

Ztrila är ett nyutvecklat munstycke som helt och hållet eliminerar hälsofarliga sprayångor vid dosering av rengöringsmedel. Tack vare sin smarta utformning minskar Ztrila också risken för muskelutmattning och värk i armar, händer och fingrar.

Att andas in sprayångor från städkemikalier är en välkänd riskfaktor inom städbranschen. Enligt studier som har gjorts kan det vara lika farligt som att vara storrökare. Med Ztrila kan denna risk helt och hållet elimineras eftersom munstycket inte avger några aerosoler (små luftburna partiklar), utan i stället ger ifrån sig större droppar likt ett duschmunstycke.

Ztrila är mycket lätt att använda och minimerar monotona och muskelutmattande rörelser som kan orsaka värk i armar, händer och fingrar. Det enda som behövs för att dosera rengöringsmedel är att munstycket vänds nedåt mot en städyta eller, mot en mikrofiberduk. Eventuellt behövs också ett lätt tryck på flaskans sidor.

Praktisk att använda
Bakom utvecklandet av Ztrila står Pierre Crambé som är VD på PT Professional. Han kom på idén efter att ha träffat och pratat med städpersonal och städchefer runt om i Sverige.
– Jag upptäckte behovet av en produkt som är funktionell och som samtidigt tar hänsyn till städpersonalens arbetsvardag och hälsa. För utan vår hälsa har vi ingenting, säger Pierre Crambé.

Ztrila finns i färgerna röd, blå, grön och munstycket har en smart och praktisk krok så att flaskor han hängas i exempelvis bälten, i fickor och på städvagnar. Kroken är löstagbar och kan även användas tillsammans med spraytrigger, sprutkork eller kapsyl.

Kontakta PT Professional för mer information.

PT Professional AB
Ronnebyvägen 3A
371 50 Karlskrona
Karlskrona kommun
Sverige
VAT nummer: SE5568149024

Kontaktperson

PC

Sänd till en kollega

0.047