23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Arom-dekor Kemis nya utbyggnad står nu klart efter 314 dagar

Efter 314 dagars intensivt byggande var det förra veckan dax att inviga Arom-dekor Kemis nybygge på ca 3 500 m2.

Efter 314 dagars intensivt byggande var det förra veckan dax att inviga Arom-dekor Kemis nybygge på ca 3 500 m2. och den totala lokalytan är nu ca 10 000 m2, fördelat på produktion, lager och kontorsytor. Detta firades med en invigning som bestod av pompa & ståt, föreläsning, tal, god mat och många skratt. Alla medarbetare i Vilokan koncernen var inbjudna och gästerna strömmade till, inte bara från Strömstad där Vilokan Group har sitt huvudkontor, utan även från Norge och Finland. Detta kändes extra speciellt efter att man i princip bara setts via teamsmöten de senaste 2 åren tack vare pandemin. Så denna kväll var speciell på många sätt.

"Vi har sedan vi flyttade hit till Lockryd för drygt åtta år sedan ökat vår omsättning med 180 miljoner från dåvarande 70 till drygt 250 miljoner och årets mål är satta till dryga 300 miljoner. – För att klara det behövde vi större ytor för att kunna öka produktion och lager, men vi har också varit rejält trångbodda på kontoret, och övriga personalutrymmen. Nu när nya huset står klart kommer vi få plats för allt och lite till, vi kan t ex erbjuda ett fullutrustat gym på drygt 150 m2 för alla som jobbar i huset, vilket känns väldigt kul",  säger Christian Lundell, delägare och VD.

”Att kunna ses en kväll som denna kändes extra viktig för att det blev inte bara en invigning av nya lokaler utan också en återförening för oss alla och också startskottet för en ny spännande framtid”, avslutar Christian.

 

Arom-dekor Kemi AB
Europavägen 12
512 91 Sexdrega
Svenljunga kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567605471

Kontaktperson

Madeleine Olsen
Market Communication Manager
+46 706364034 madde@aromdekor.se

Sänd till en kollega

0.062