23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Enköpings kommun investerar i fler OS3 system som tillverkar rengöringslösningar av kranvattnet

Man har sedan tidigare 5 st OS3 anläggningar, den första ställdes ut 2015 på ett gymnasium och därefter har man fortsatt att få ut systemet på skolor. Nu väljer man att investera i ytterligare 2 st, en satsning som är bra för hälsa och miljö.

Orbio Os3 tillverkar 2 st rengöringslösningar av kranvattnet. Man kopplar in den som en diskmaskin, vatten - el - avlopp och fyller på salttabletter. När maskinen startar tillverkar den genom en elektrolysprocess alkalisk rengöringslösning PH 10,5 - 11,5 och desificerande rengöringslösning PH 6-8. Båda kan fyllas på i flaskor, hinkar för moppning eller i städmaskiner. Ofarliga för användarna och ur städsynpunkt lämnar lösningarna låga värden organiskt material. Tillsammans med Enköpings kommun och Hygiene Diagnostics utförde vi ett oberoende test med ATP-mätare för att påvisa rengöringseffekten. Se bifogad fil. 

-Vi har idag ett stort antal anläggningar ute hos kunder och vi har 100% nöjdhet. Användarna känner sig trygga med att inga farliga ämnen finns i lösningarna som kan framkalla allergi eller luftrörsbesvär, 365 dagar om året har man de lösningar man behöver för daglig städ, ingen lagerhållning av kemikalier, inga förpackningsavfall och enkelt för användarna att jobba med 2 produkter. säger försäljningschefen Robert Petersson. 

 

Sorma Sverige AB
Storgatan 45
171 52 Solna
Solna stad
Sverige
VAT nummer: SE5567162812

Kontaktperson

RP

Sänd till en kollega

0.047