23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Batteridriven utomhussopmaskin

Städa citykärnor eller bostadsområden utan fossila utsläpp och dessutom med en lägre ljudnivå jämfört med dieseldrivna maskiner.

Green Machine 500ze är en lithium-ion driven utomhussopmaskin och beroende på batteripaket har den en driftstid på mellan 7-11 timmar. Maskinen har en tranporthastighet på 25 km/h och tar sig fram ljudlöst och utan fossila utsläpp. När den sopar har den en låg ljudnivå vilket lämpar sig i bostadsområden eller i citykärnor.

Cloudmaker sänker vattenförbrukningen upp till 70 % och tillsammans med ett 3 stegs filtersystem dammar maskinen minimalt. Som tillval finns bla luftkonditionering, vattenhögtryck, centralsmörjning, backkamera. Driftskostnaden är en bråkdel jämfört med en dieseldriven sopmaskin.-

- Vi har idag förfrågningar från större industrier som städar utomhusmiljöer och från entrepenadföretag som städar bostadsområden men det ska dock tilläggas att det är ingen grusborttagningsmaskin, säger försäljningschefen på Sorma Sverige Robert Petersson.

- Diskussion om fossilfria områden i städerna är igång och denna maskinen går hand i hand med den utvecklingen. 500ze är en maskin som skulle fungera väldigt bra i tex Gamla stan eller på Drottninggatan.

För mer info, besök gärna www.sorma.se eller www.greenmachines.com

Sorma Sverige AB
Storgatan 45
171 52 Solna
Solna stad
Sverige
VAT nummer: SE5567162812

Kontaktperson

RP

Sänd till en kollega

0.109