23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Swep Pro - i en helt ny klass!

| Medlemsnyhet | Företag Vileda Professional / Freudenberg (FHCS AB)

En hållbar ekonomi kommer inte att skapas av en slump! Därför är vi extra stolta över att presentera Swep Pro - ett komplett sortiment med moppar av återvunnet material.

Att ligga i framkant har alltid varit viktigt för oss på Vileda Professional. Som nästa steg i vårt tuffa statsning på hållbara städlösningar lanserar vi Swep Pro - i en helt ny klass! Med en helt ny design och nya högteknologiska material är vi redo att möta dagens och framtidens krav.

Swep Pro! Med överlägsen ergonomi.
Hela systemet har designats med människan och dess naturliga rörelser i centrum, alla funktioner har optimerats enligt dagen ergonomiska principer. Det har lett till att hela systemet är ergonomi certifierat - ErgoCert.

Swep Pro!  Med bättre effektivitet
Tillverkad av upp till 60 % återvunna fibrer och det med ännu bättre effektivitet. De högteknologiska fibrerna i nya Swep Pro har en bättre förmåga att ta upp smuts och mikrober från ytan, en bättre förmåga att hålla fukt lägre och jämnare, samt bättre förmåga att hålla större mängd smuts i moppen. Det gör att varje mopp klarar av att städa en större yta.

Swep Pro!  Med bättre hållbarhet.
Slitstarka produkter med högsta hållbarhet. Testade för att hålla mer än 1 000 tvättcykler. Certifierade för att ta upp till bakterier och virus 99,99 %, och det med bara vatten. Högsta rengöringsprestanda i kombination med lång livslängd ger en låg total kostnad – det ger även en hållbar ekonomi.

Självklart så är Swep Pro certifierade med Nordiska Svanen enligt dagens krav, och vi står väl rustade för de nya kraven som utvärderas och som ska gälla från 2024.

Vill du veta mer? Kontakta oss direkt eller så hittar du oss i monter B:06 på Clean & Facility

Följ oss på LinkedIn

 

 

Medlemsnyhet

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.08