23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Dags att planera höstens STÄDUTBILDNINGAR !

Christina Holmefalk Städutbildningar AB är ett modernt , pedagogiskt utbildningsföretag som har allt du behöver. när det gäller kompetensutveckling för dina medarbetare och arbetsledning. Varmt välkommen höra av er !

Christina Holmefalk är yrkesbedömare för SRY och kan utbilda i SRY Introduktion. SRY Bas och SRY Yrkesbevis! Dessutom har vi Hygienutbildning med Basala Hygienrutiner och INSTA 800 både digitalt och fysiskt. Arbetsteknik och ergonomi samt golvvård och Trappstädning.

Den mest populära, pedagogiska utbildningen som rönt stort intresse under de senaste 2 åren är vår digitala städutbildning STÄDKÖRKORTET MED YRKESSVENSKA. 

Utbildning finns i 2 versioner: En för lokalvård och en för hemstädning.

Lokalvårdsdelen  har 7 moduler ( 3 poddar och 4 filmer) samt självtester. 

Hemstädningsdelen har 6 moduler ( 3 poddar och 3 filmer) samt självtester. 

Fokus har vi lagt på att uppnå hög kvalitet i städningen, men också skapa hållbarhet både när det gäller miljön och städarens fysiska och mentala hälsa. 

Yrkessvenskan är helt UNIK och är kopplad direkt till Städkörkortet vilket innebär att den studerande får träna svenska språket med fokus på de ord och uttryck som är vanliga inom städyrket för att bli en proffessionell städare!

Viktigt idag är att alla medarbetare skall förstå och  på ett enkelt sätt kunna lära sig de viktigaste orden för att kommunicera med både kunder, arbetsledning och övriga medarbetare.  Det som vi valt att fokusera på också är att det skall vara enkelt och  roligt för att få upp intresset att lära sig svenska för att kunna arbeta med professionell rengöring. 

Kontakta Christina Holmefalk mobil 076 0214 112 

info@holmefalkstadutbldning.se 

www.holmefalkstadutbildning.se 

 

 

Christina Holmefalk Städutbildningar AB
c/o Sifferkontoret
Gribbylundsvägen 3
187 62 Täby
Täby kommun
Sverige
VAT nummer: SE5591257455

Kontaktperson

Christina Holmefalk
Utbildare och konsult
+46 +46760214112 info@holmefalkstadutbildning.se

Sänd till en kollega

0.062