23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Arom-dekor Kemi anställer en Sustainability Manager

| Medlemsnyhet | Företag Arom-dekor Kemi AB

Hållbarhet är en redan en central del av Arom-dekors erbjudande och verksamhet. Därför har Arom-dekor tagit beslut att det är dags att ta ombord en Sustainability Manager vars uppdrag kommer att flytta fram positionerna ytterligare.

Hållbarhet är en redan en central del av Arom-dekors erbjudande och verksamhet. Därför har Arom-dekor tagit beslut att det är dags att ta ombord en Sustainability Manager vars uppdrag kommer att flytta fram positionerna ytterligare. Maria Åhman tillträder nu i den rollen på Arom-dekor vilket kommer stärka Arom-dekor inom området. Maria har en gedigen kunskap inom dessa områden och en gedigen bakgrund från bl a Almi där hon jobbat med många olika företag som affärsutvecklare inom hållbarhetsfrågor.

”Jag kommer driva vårt arbete för att vi skall bli ännu starkare inom hållbarhetsfrågor, utveckla nya cirkulära affärer och stärka vårt erbjudande. En viktig del i arbetet kommer vara att skapa mätbarhet och tydliga mål för att kunna visa påverkan och nytta. Utvecklingen går snabbt, förväntningar och krav ökar och vi skall vara en självklar partner till våra kunder in i framtiden. Men först är fokus att lära känna organisationen och kollegorna, sedan skall jag samla allt engagemang och tillsammans bygga planen framåt”, säger Maria Åhman.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Arom-dekor Kemi AB

Europavägen 12
512 91 Sexdrega
Sverige
Arom-dekor Kemi AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.156