23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tennant Sverige - träffa oss i monter C:10

| Medlemsnyhet | Företag Clean Machine i Falkenberg AB

Tennant Sverige representeras av Clean Machine i Falkenberg, Sorma Sverige i Sthlm och Repax i Vellinge. Bolagens representanter finns på mässan där vi bl.a visar gå-bakom och åkbara maskiner, nya sopmaskinen Tennant S16 och roboten T7AMR.

Clean Machine i Falkenberg har sitt säljområde i Småland, Halland och Västra Götaland. Huvudkontoret finns i Falkenberg där man har lager och verkstad. Lokalkontor finns i Värnamo och Göteborg. 

Sorma Sverige har sitt säljområde i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland, Värmland och Dalarna. Huvudkontoret finns i Stockholm där man har lager och verkstad. Lokalkontor i Norrköping och Norberg. 

Repax har sitt säljområde i Skåne och Blekinge. Huvudkontoret finns i Vellinge där man har lager och verkstad. 

Tennant har tillverkat städmaskiner sedan slutet av 1800-talet och kom till Sverige 1953. Det är ett maskinmärke som håller hög industristandard och har en exceptionellt bra eftermarknad med service och reservdelar. Våra kunder idag är tex Volvo, ABB, Scania, Schenker, DHL, Toyota MH, COOR, Sodexo, Rimab, Lassila & Tikanoja, kommuner, landsting, högskolor. Vi erbjuder tekniker där man frångår kemikalier och sänker vattenförbrukningen upp till 70 %.  Städmaskinsrobotar är nyaste tekniken och där erbjuder vi idag 3 st modeller, 2 skurmaskiner och 1 sop och skurmaskin för industriell användning.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Clean Machine i Falkenberg AB

Falkenerarevägen 38
311 36 Falkenberg
Sverige
Clean Machine i Falkenberg AB

Bilder och video

Tennant Småland städmaskinerTennant T380 AMR städmaskinsrobotTennant T7 AMR robotskurmaskinTennant T16AMR skurmaskinsrobotTennant S16 sopmaskin

Sänd till en kollega

0.078