23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Mikrofibermopp utav 100% återvunnet material

| Medlemsnyhet | Företag Tradehouse Nord AB

Ultimate 3D Infinite är en mikrofibermopp tillverkad i 100% återvunnet material (RPET) och certifierad enligt Svanenmärkning. En perfekt kombination med både innovation och hänsyn till miljön.

Ultimate 3D Infinite är en mikrofibermopp tillverkad i 100% återvunnet material (RPET) och certifierad enligt Svanenmärkning. En perfekt kombination med både innovation och hänsyn till miljön. Den perfekta lösningen för att hålla en bra hygienstandard. Tillverkad i Europa.

Designad med den patenterade Ultimate-tekniken, så klarar den upp till 25 m² golvyta. Testad enligt EN16615, vilket innebär en reducering i genomsnitt på 99,999% av stafylokocker aureus (-5,01 log). Det är den perfekta moppen för en miljövänlig golvrengöring med endast vatten. Med ett extremt lågt partikelsläpp (kategori A-low) så är Ultimate 3D Infinite en innovativ produkt som inte setts tidigare.

Ultimate 3D Infinite har en mycket låg vikt på endast på 26 gram, vilket är en stor fördel i förebyggande syfte MSD (muskuloskeletala besvär). Mindre driftskostnader, förbrukning utav vatten, kemikalier och frigör utrymme på städvagnen.
 Anpassad för vanliga moppstativ med en garanterad livslängd på 80 tvättar.

Välkomna att höra av Er för mer information på 010 - 330 70 70 eller info@tradehouse.se 

Medlemsnyhet

Företag
Tradehouse Nord AB

Stenbrovägen 28
253 68 Helsingborg
Sverige
Tradehouse Nord AB

Sänd till en kollega

0.094