23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Därför ska du välja en nanny från ett professionellt företag

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Det är tryggt och enkelt att hyra in sin barnvakt på ett lagligt sätt. Professionella företag ser till att familjer får en laglig tjänst med barnflickor som får bra betalt och som är utbildade och erfarna.

Tack vare att barnpassning räknas till de hushållsnära tjänsterna som omfattas av RUT-avdraget blir kostnaden heller inte så hög för familjer.

En utbildad och kunnig nanny för barnets säkerhet
Att välja en barnvakt från ett professionellt företag innebär flera fördelar för alla involverade parter. För att säkerställa att en nanny är lämplig för jobbet genomför de flesta organisationer gedigna utbildningar, tester och intervjuer, samt obligatoriska certifieringar i olika utbildningar som förbereder barnvakten inför olika situationer som skulle kunna uppstå. Utbildningar i exempelvis förebyggande av olyckor, HLR för barn, pedagogik och säkerhet. Detta innebär att familjer får en förberedd och trygg nanny som vet vad den ska göra ifall olyckan mot förmodan skulle uppstå.

Exempel på professionella företag som utbildar sina barnpassare är myNanny och NannyPoppins.

En noga bakgrundskontrollerad nanny
En annan fördel familjer får av att välja ett professionellt företag som har barnpassning är att de får en barnflicka som är noggrant kontrollerad. Vad detta betyder i praktiken är att företagen är extremt noga över vilka de väljer att anställa, samtidigt som de ställer väldigt höga krav. Alla potentiella framtida barnvakter kontrolleras mot belastningsregister, andra offentliga uppgifter samt tidigare referenser, detta för att säkerställa att familjen får en trygg och kvalificerad nanny.

Trygg och säker anställning för er nanny
Att anlita en nanny från ett professionellt företag innebär inte bara extra trygghet för föräldrarna och barnet, utan även för barnvakten själv. myNanny och NannyPoppins har barnvakter som är tryggt anställda där de får en vit lön samtidigt som de är fullt försäkrade. Barnvakten får även goda referenser och meriter som personen sedan kan lägga på sitt CV.

Ömsesidig trygghet är en av de viktigaste nycklarna för trygg och lyckad barnpassning. Utbildningarna som barnvakterna går igenom inger trygghet för familjen, barnen, men också för barnvakten själv då den har kunskap om hur man hanterar olika situationer.

Företagen har kunskaper och hjälper till med det ekonomiska
Det är vanligt att familjer inte är insatta i de skatteregler som gäller för exempelvis  barnpassning och RUT-avdrag, men det är ingen fara. Professionella företag är väl medvetna om att denna osäkerhet finns och hjälper därför mer än gärna till att lösa diverse oklarheter och funderingar. Professionella företag har goda kunskaper och bra koll på vad som exakt gäller med exempelvis RUT-avdraget. De kan alltid hjälpa till med det ekonomiska på ett smidigt sätt.

För vidare funderingar kring barnpassning man exempelvis höra av sig till myNanny 0775 - 88 80 08 för vidare hjälp. De har barnvakter i hela Sverige störst är de med barnvakt i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063