23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

För Dig som väljer att KOMPETENSUTVECKLA dina medarbetare !

| Medlemsnyhet | Företag Christina Holmefalk Städutbildningar AB

STÄDKÖRKORTET - Nu satsar fler och fler städbolag och offentlig sektor på denna utbildning ! Den mest moderna och pedagogiska DIGITALA STÄDUTBILDNINGEN med YRKESSVENSKA

STÄDKÖRKORTET är en modern pedagogisk digital utbildning som vänder sig till alla som arbetar inom städbranschen, både lokalvårdare/städare och arbetsledare.

De digitala utbildningarna innehåller både filmer och ljudpoddar. Poddarna ger möjlighet att lyssna och lära där du är, filmerna visar hur momenten ska utföras och hur olika material ser ut och visar den rätta arbetstekniken för att minska belastningsskador och skapa en hållbar städning. Hygien är också en viktig del i städkörkortet. Städkörkortet ger alla en grundläggande kompetens som ger alla samma plattform att stå på och detta genererar till att skapa en större säkerhet att lokalvårdarna kan leverera det kunderna förväntar sig samt att städarna känner en större trygghet genom ökad kompetens.

 Andra modersmål

Många inom städbranschen har idag ett annat modersmål än svenska. För att även utvecklas och bli bekväm med ord och uttryck inom yrkessvenska samarbetar vi med Swedish4u, som med en tydlig pedagogik byggt upp en digital utbildning med språkövningar som kopplas till städutbildningarna.

 Sex delar

Utbildningen har idag sex delar. Kursen går igenom allmänt om städning, planering, utförande, service och kund bemötande, rengöringsmedel som kopplar till miljöaspekter, behandling och rengöring av olika material och ytor, hygien och smittspridning, ergonomi, arbetsteknik, hälsoaspekter inkl träning  för att må bra i arbetet, etik och ett gott arbetsklimat.

 Städkörkortet vänder sig till alla företag och städorganisationer som arbetar med LOKALVÅRD samt även ett separat upplägg för alla som arbetar med HEMSTÄDNING.

Vid beställning  ange om ni är intresserad av lokalvårdsdelen eller hemstädningsdelen.

 Vi samarbetar med Wacano AB och Swedish 4U .

 Vill du veta mer om Städkörkortet  kontakta:

Christina Holmefalk

 kontakt@vamosviajes.se , mobil 076 0214 112 

 

Medlemsnyhet

Företag
Christina Holmefalk Städutbildningar AB

c/o Sifferkontoret
Gribbylundsvägen 3
187 62 Täby
Sverige
Christina Holmefalk Städutbildningar AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.127