23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Få en bättre arbetsplats

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Att kunna sitta och jobba vid sitt skrivbord, i lugn och ro och koncentrera sig på det man gör, det är så de allra flesta vill kunna ha det.

Allt som oftast så sitter man inte ensam i ett eget kontorsrum, utan man måste dela ett rum med sina kollegor.

Just kontorslandskap är idag en mycket vanlig företeelse. Dock kan det vara svårt att få en bra arbetsro på det sättet. Alltid är det någon som pratar eller sitter i telefon eller har på musik. För att göra arbetsplatsen bättre, så går det att möblera på ett bra sätt. Det kan vara att ni satsa på golvskärm i tyg, eller sätter upp bordsskärmar på skrivborden. Det för att så att säga skapa ett rum i rummet. Om ni dessutom lägger till ljudabsorbenter, så kan ni även dämpa ljud på ett bra sätt. På azdesign webshop finns det många bra saker för kontoret.

Satsa på olika skärmar för vägg, bord och golv
En stor fördel att ha olika skärmar är att du kan möblera in dig på ett bra sätt. Idag finns det en mängd olika sorters skärmväggar. Det finns allt från golvskärm i tyg till bordskärmar som sätts direkt på skrivbordet så väl som det finns riktigt stora golvskärmar. Det går ju att hela avskärma sig med hjälp av olika skärmar, så att man sitter som i en liten kub. Men innan du gör det på eget bevåg, kolla av med både chefen och dina arbetskamrater att de är ok med det. Olika avskiljare på kontor gör att du kan minimera både ljud och insyn, samt att det ger en lite mer känsla av ett eget rum. Om det är så att du har ett jobb där du sitter mycket i telefon, då kan det vara bra att kanske be om ett eget rum med dörr. Dels för att inte störa andra, dels för att inte själv bli störd.

Visa hänsyn
Även om ni satsar på att ha olika sorters avskärmare i ert kontorslandskap, så är det ändå viktigt att ta hänsyn till varandra. Prata inte med allt och alla över skärmarna, ha på dig lurar då du lyssnar på musik och sätt in öronproppar ibland om ljudnivån är för hög. Kolla även med chefen om det går att investera i så kallade tysta rum. Det är inte fel att kunna sätta sig i ett sådant ibland.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063