23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nytt hållbart samarbete på den svenska marknaden

| Medlemsnyhet | Företag Tana Professional

Werner & Mertz stärker möjligheten för de svenska kunderna att göra hållbara val genom samarbetet med ABENA.

Werner & Mertz Professional inleder hållbart samarbete med ABENA.
Vi är därför stolta att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa och hållbara produkter från de välkända varumärkena Tana Professional och Green care Professional genom vår nya återförsäljare ABENA.

Werner & Mertz Professional är välkända på marknaden för att vara hållbarhetspionjärer. De har alltid legat i framkant och lett utvecklingen inom hållbarhet på marknaden. Tana Professional och Green care Professional är Europas ledande varumärken när det kommer till högpresterande och hållbara rengöringsprodukter.
- Det är jätteroligt att ABENA nu är redo att lansera Tana och Green care Professsional i Sverige. Vi ser stora möjligheter att tillsammans utvecklas på den svenska marknaden och på så sätt få fler företag och organisationer i Sverige att göra ett aktivt val i att bli mer hållbara, säger Christian Andersson, country manager på Werner & Mertz Professional.

Peter Johansson, försäljningsdirektör på ABENA AB ser många möjligheter och fördelar för ABENAs kunder genom samarbetet med Werner & Mertz Professional.
- Jag ser det som en stor tillgång till vårt sortiment. Det skapar möjligheter för en bredare försäljning till redan befintliga och nya kunder på den svenska grossistmarknaden, och möter samtidigt marknadens efterfrågan på hållbarhet med ett brett sortiment av Cradle To Cradle-certifierade produkter. Vi vill att våra kunder ska se fördelen i ABENA som en one-stop-shop, det vill säga att handla från en och samma leverantör.

Med hållbarhet och kvalité i fokus

Werner & Mertz Professional arbetar, likt ABENA, aktivt för att minska sin klimatpåverkan och samtidigt erbjuda högsta kvalité. Varumärket Green care Professional består till exempel av naturliga ingredienser från växtriket och är på så sätt biologiskt nedbrytbara. Även produktionen drivs av 100% förnybar egenproducerad energi. Tillsammans med Werner & Mertz Professional tar ABENA ytterligare ett steg emot en cirkulär framtid.

Medlemsnyhet

Företag
Tana Professional

Rheinallee 96
55120 Mainz
Tyskland
Tana Professional

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.11