23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Städfirma i Göteborg

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Här får du en städfirma där det alltid är du som kund som står i fokus. Detta gäller oavsett om du skulle vara en privatkund med en mindre lägenhet eller om du skulle vara en större företagskund.

En trygg och prisvärd städfirma i Göteborg som erbjuder ett stort utbud av proffsiga städtjänster är Express Bygg & Fastighet AB.

Välj mellan ett stort utbud av städtjänster
Hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, byggstädning, storstädning, trappstädning, skolstädning och fönsterputsning är städtjänster att kunna välja mellan.

Under en hemstädning så rengörs alla öppna ytor i ditt hem. Detta gäller exempelvis allt från dammtorkning, dammsugning och skurning till noga rengöring av kök, badrum och alla övriga rum i boendet. En flyttstädning är en noga rengöring av ditt hem där allt från golv till tak rengörs.

Under en kontorsstädning så rengörs golv och öppna ytor, sopor töms och en renare och behagligare arbetsmiljö skapas. En byggstädning städar upp och återvinner allt material som har lämnats på en byggarbetsplats.

En storstädning är precis som en flyttstädning en betydlig djupare rengöring av hela ditt boende eller företag. En storstädning passar bra som ett komplement till den mera underhållande hemstädningen.

Trappstädningar skapar en ren och trevlig miljö för alla som bor i hyresrätter och bostadsrätter. Skolstädningar ser till att det bästa vi har, våra barn, kan vistas i en ren och allergifri miljö och som hjälper till att hålla de friska och krya.

Fönsterputsning utförs i privata hem som på företag. Rena och skinande fönster utlovas och som ser till att skapa en trevlig hem eller arbetsmiljö.

Övriga tjänster som också erbjuds
Express Bygg & Fastighet AB utför inte bara städtjänster av högsta kvalité utan är även ett komplett serviceföretag med andra tilläggstjänster inom:

  • Måleri. Utvändig som invändning målning, fasadmålning, takmålning och tapetsering är något som alltid kan levereras till nöjda kunder.

  • Bygg. Allt från mindre till större renoveringar av kök och badrum. Terrasser och altaner är andra expertområden som företaget har lång erfarenhet inom. Förutom att bygga och renovera så erbjuds dessutom rivningstjänster vid behov.

  • Fastighetsskötsel. Komplett fastighetsskötsel erbjuds och där din fastighet alltid är i trygga händer hos Express Bygg & Fastighet AB. Små som stora fastigheter ombesörjs. Här ingår även service av värme, el, VVS och belysning.

  • Snickeri. Allt från fönstermålning till reparation av din favoritsoffa eller din favoritfåtölj erbjuds. Även renovering av träfasader och dörrar till montering av parkettgolv är andra servicetjänster inom snickeri som du kan välja mellan.

  • Jour. Vid alla akuta problem som gäller en fastighet.
  • Snöröjning. Skottning av tak, balkonger, terrasser, uppfarter eller stora parkeringar. Även här så är inget jobb för stort eller för litet, snöröjning utförs både manuellt och maskinellt.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063