23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Välj en certifierad hemstädning i Stockholm

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Hushållsnära tjänster där bland annat hemstädning och flyttstädning ingår har verkligen skjutit i höjden vad gäller intresse under de senaste åren.

Med många konkurrerande företag så har priserna pressats nedåt ihop med att man som privatperson även har möjlighet att få 50% skattereduktion genom ett RUT-avdrag.

Idag så har helt enkelt flera människor möjlighet att kunna köpa in olika hushållsnära tjänster än vad som var fallet tidigare när främst de med större plånbok kunde göra detta.

Att hitta och välja rätt företag kan vara knepigt, särskilt om man inte vet vart man ska leta. En viktig faktor när man ska välja ett företag för hushållsnära tjänster är att välja en certifierad hemstädning i Stockholm, men vad innebär det då att välja en certifierad hemstädning?

Ett certifierat företag inom branschen ska ha en så kallad ISO-certifiering. ISO är en förkortning för International Organization for Standardization, och är en organisation som utarbetar vilken standard som ska gälla för bland annat företag inom olika serviceyrken.

När ett företag som är ISO-certifierat erbjuder en certifierad hemstädning så innebär detta att dessa alltid håller högsta standard inom miljö, arbetsmiljö och inte minst kvalitet.

Boka enstaka hemstädning eller abonnemang
Som kund så kan du ofta välja att antingen boka enstaka hemstädningar när du känner att behovet finns eller välja att köpa ett smidigt abonnemang. En abonnemangstjänst innebär att du och företaget kommer överens om när de ska komma och utföra en certifierad hemstädning hos dig.

En vanligt upplägg för en abonnemangstjänst kan vara att städföretaget kommer och utför hemstädning hos dig veckovis, varannan vecka eller var fjärde vecka.

Vad ingår i en hemstädning?
Kök och toalett är alltid de rum som behöver mest tid för att rengöra. I köket så rengörs alla ytor dit även skåpluckor, kakelvägg, diskbänk, spis, vitvaror och fläkt räknas.

Toalett, handfat, dusch, badkar, speglar, badrumsskåp, hyllor och kakelvägg är ytor som under en hemstädning ska rengöras i badrummet.

Dammtorkning sker av alla övriga öppna och nåbara ytor som föremål i alla övriga rum i boendet. Dammsugning och skurning ingår alltid. Hushållssopor tas alltid med och slängs innan ett uppdrag är slutfört.

Nöjd-kund-garanti till alla kunder i Stockholm
Att du som kund är nöjd med det jobb som har utförts är vad allt handlar om. Ett seriöst företag ska alltid ge kunden en nöjd-kund-garanti.

Inget jobb ska heller vara för stort eller för litet. Oavsett om du önskar en hemstädning för din stora villa, din bostadsrätt eller om du bor i en mindre lägenhet så ska du alltid kunna anlita ett tryggt och prisvärt företag för hemstädning i Stockholm.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062