23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hitta prisvärd flyttstädning i Stockholm

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Hem och flyttstädningsbranschen har fullkomligt exploderat i Sverige under de senaste åren och det är även en bransch som bara fortsätter att växa.

Allt flera företag konkurrerar om de arbeten som finns på marknaden och det kan vara svårt att veta som kund hur man ska hitta en prisvärd flyttstädning i Stockholm eller annanstans i Sverige.

För att hjälpa dig på traven med detta så ger vi dig här våra absolut bästa tips när du ska välja ett serviceföretag inom branschen som kan leverera alla dina önskemål och behov.

Välj ett företag med ISO-certifieringar

När du ska anlita ett företag för flyttstädning så är det alltid klokt att vända sig till ett företag som erbjuder bra priser, kvalitetsgaranti och som är ISO-certifierat. En företag som är ISO-certifierat erbjuder högsta klass inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö.

Att jämföra priser mellan olika företag är alltid rekommenderat precis som det alltid är bra att läsa kundrecensioner online från ett företags tidigare kunder.

Vad ingår i en flyttstädning

Det kan variera stort från företag till företag inom branschen om vad som faktiskt ingår i en flyttstädning. Just därför så är det alltid viktigt att du som kund ser över vilka städtjänster som ingår innan du bokar en flyttstädning i Stockholm.

Rengöring av alla öppna ytor ska alltid ingå. Dammsugning, dammtorkning, våttorkning och skurning ska alltid ingå hos ett seriöst företag i branschen.

Vanligtvis så hör kök och badrum till de rum där det behövs läggas mest tid och energi. Till kökets rengöring hör rengöring av ugn, spis, kyl, frys och andra vitvaror som kan tänkas finnas. Rengöring av element, fläktar och ventiler.

För badrummet så ska toalett, handfat, badkar, duschkabin och kakel rengöras. Avkalkning bör också ingå i samband med en flyttstädning.

Fönsterputsning av boendets alla fönster ska också det ingå. Rengöring av element, trösklar, lister och nåbara fotografier, tavlor, hyllor och garderober tillhör också en bra flyttstädning.

Flyttstädning av extrautrymmen som garage och förråd ingår vanligtvis inte i en flyttstädning men kan oftast bokas som en extratjänst hos många företag.

50% rabatt med RUT-avdraget

En ytterligare bidragande orsak till att just hushållsnära tjänster har ökat lavinartat är att du som privatperson har möjlighet att få en skattereduktion på upp till 50% på arbetskostnaden. För privatpersoner upp till 65 år så kan en skattereduktion ges på som mest 25 000 kr per person och kalenderår.

Om du är över 65 år så kan du få en skatterabatt på upp till 50 000 kr som mest per person och kalenderår. Det företag som du anlitar drar vanligtvis av RUT-avdraget omedelbart på sin faktura till dig.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.047