23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Leverans av Tennant M17 till Swedollagret i Örebro

| Medlemsnyhet | Företag Sorma Sverige AB

Tennant M17 är en kombinerad sopmaskin och skurmaskin. På displayen väljer man antingen sopning eller skurning alternativt kombinerat. Sopenheten har högtömning vilket innebär att du kan tömma direkt i container.

Som tillval på Tennant M17 finns kemikaliefria systemet Ech20 som omvandlar kranvattnet till rengöringslösning och sänker vattenförbrukningen upp till 70 %. Det innebär större avverkningsgrad på varje tank vatten och mindre tömningar/fyllningar. Tidsbesparande, ekonomisk och bättre för miljön. 

Maskinen har dubbla sugmotorer och parabolisk sugskrapa vilket i kombination med Ech20 lämnar torra och halkfria golv, en fördel i lagermiljö där man oftast använder truckar.

Sopenheten har ett luftfilter som klarar partiklar ner till 0.5 mikron och kan väljas antingen med 1 eller dubbla sopborstar.

Övrig extrautrustning: LCD display med backkamera, skyddstak, sidoskuraggregat (skurar närmre pallställagen), påkörningsskydd, ergonomiskt förarsäte, högtryck, dammsugare, spolslang, våtsugsmunstycke, hytt. 

Besök gärna www.Sorma.se för mer info


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Sorma Sverige AB

Storgatan 45
171 52 Solna
Sverige
Sorma Sverige AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094