23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Unikt golvställ med fotpedal

| Medlemsnyhet | Företag Diversey Sverige AB

Diversey lanserar en helt ny dispenser för handdesinfektion. Dispensern har fotpedal för hygienisk dosering av produkt och rymmer en 5 liters dunk.

Alla människor bör praktisera god handhygien och framförallt i rådande tider är detta extra viktigt för att förhindra att smitta sprids till andra. När man rör sig i offentliga miljöer och kommer i kontakt med ytor som kan vara kontaminerade med virus och bakterier, är risken stor att man smittas. Handdesinfektion är därför ett mycket bra sätt att minska risken för överföring och spridning.

Diverseys nya smarta lösning för enkel och hygienisk dosering av handdesinfektion från en 5 liters dunk, har snabbt skapat stort intresse. Golvstället har en elegant design, en stabil konstruktion i metall, är driftsäker, kostnadseffektiv och har minimalt underhållsbehov. Passar entréer till skolor, företag, arenor, butiker, hotell, m.m.

Har ni också utmaning med hantering och lagring av brandfarliga produkter för handdesinfektion? 

SURE Instant Hand Sanitizer är ett handdesinfektionsmedel utan alkohol och kräver ingen brandsäker lagring. SURE Instant Hand Sanitizer torkar ej ut huden.

Föredrar ni traditionell alkoholbaserad handdesinfektion?

Soft Care Des E Spray är tunnflytande alkoholbaserad desinfektion för spraydosering. Produkten innehåller grycerol, för att förhindra uttorkning av huden.

Både SURE Instant Hand Sanitizer och Soft Care Des E Spray är dokumenterat effektiv mot ett stort antal mikroorganismer enligt flera EN tester och dessutom dokumenterat effektiv mot virus som Coronaviruset enligt EN14476, som rekommenderas av myndigheterna.

För mer information, kontakta din lokala säljare eller Diversey på info.se@diversey.com.

Medlemsnyhet

Företag
Diversey Sverige AB

Liljeholmsvägen 18
117 61 Stockholm
Sverige
Diversey Sverige AB

Bilder och video

FotpedalPlats för 5 liters dunk

Sänd till en kollega

0.063