23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Få en renare luft inomhus

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Den luft vi andas inomhus, den kan vara mer förorenad än den som finns ute.

Idag så tillbringar de allra flesta så mycket som upp till 90 % av sin tid inomhus. Det fördelat på att vara hemma eller på jobbet. Därför är det viktigt att se till att göra något åt luften i det egna hemmet. Om det är allt för mycket dålig luft, så kan det ge bieffekter i form av att du sover sämre, får koncentrationssvårigheter eller att du får allergier. Det finns en del saker du kan göra för att din luft inomhus ska bli bättre, vi ger dig tipsen!

Ha mer växter inomhus
Ett sätt att förbättra luften inomhus, det är att addera en massa mer växter i hemmet. Det är dels fint att ha dem, så väl som att de kan producera en hel del extra syre. Det bästa är att satsa på gröna växter som har stora blad. Det eftersom det sägs att de har den bästa effekten på att rena luften. Sedan är det även bra att ha många växter eftersom de kan göra att det blir en ökad luftfuktighet i det rum de står. Det är perfekt särskilt under vintern då det är mer torr luft.

Städa noggrant
Ett bra tips för att få bättre luft, är att ha ett rent och städat hem. Det är även bra för hur man mår. När det gäller damm, så virvlar det ju gärna runt i våra hem och det innehåller ofta allt för mycket orenheter. Det är allt från hår och hudflagor så väl som att dammet kan innehålla rester från mat, eller från smuts utomhus. Genom att du ser till att det alltid är städat hemma så försvinner en hel del bakterier samt damm och skadliga partiklar från den luft du andas.

Vädra med jämna mellanrum
Det är inte fel att se till att öppna upp dina fönster för att vädra ut lite då och då, gärna ett par gånger i veckan. Även om du då kan släppa in föroreningar från utomhusluften så får du ändå ut dålig luft.

Använd en ozongenerator
Ett annat bra tips är att du skaffar dig en ozongenerator. Med en sådan maskin så saneras luften med hjälp av ozon. Med en sådan kan du få bort olika lukter, även sådana som satt sig i möbler och inredning. Fördelen med ozon är att det kommer åt överallt samt förbättrar inomhusluften.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062