23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hur organiserar du?

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Att städa och hålla rent omkring sig har de flesta koll på.

Även om det är ett nödvändigt ont så är det skönt när det är klart och du sätter dig i soffan och blickar ut över ditt nystädade hem. Men hur ser dina köksskåp ut? Garderoberna? Det är sällan något man vill tänka på. För helt ärligt, hur många av oss är duktiga på att organisera garderoben efter till exempel sommar och vinterkläder? Eller mardrömmen i skafferiet? Inte många känner att de kan räcka upp en hand här.
Kläder är ju exempelvis ganska enkla att stoppa i plastbackar och sätta antingen i källaren eller stapla på höjd i ett hörn av garderoben, i alla fall om den är stor. Samma sak gäller de där halvtomma mjöl-, socker-, havregrynsförpackningarna. Dessa går ju också utmärkt att istället förvara i olika burkar. Dels för att det är snyggare och dels för att även dessa är lättare att stapla. Du anar inte hur mycket plats du egentligen har i skafferiet innan du provar. Självklart kan du implementera detta i de flesta delar av ditt hem. Kanske har du ett fritidsintresse som kräver ordning? Passa på att ta med det när du ändå är igång!

Var börjar man?
Det första du bör göra är att skaffa plastbackar för garderoben, söta burkar med lock till skafferiet och det viktigaste av allt, etiketter! Vad vore ett skafferi eller en garderob utan ordentlig märkning? Det blir ju bara mer rörigt när man har 20 plastbackar och 30 burkar som man måste gissa innehåll i. Nej, så kan man inte ha det. Så beställ etiketter som passar dina behov hos Etikettlagret innan du sätter igång att reda ut ditt organiserade kaos. Där kan du beställa efter eget tycke. Till exempel efter färg, form och eget tycke. Möjligheten finns också att designa dina egna, personliga etiketter. Men det kanske är överkurs? Det är helt upp till dig. Tänk bara på att beställa olika storlekar eftersom du med största sannolikhet kommer att behöva skriva mer på vissa och mindre på andra.

Slutresultat
När du väl har köpt dina burkar, lådor och etiketter så börjar det roliga, i alla fall om du är en pedant, annars kanske det bara är ett tråkigt tidsfördriv. Men vi kan garantera att när det väl är klart kommer du att känna dig både nöjd och glad. Du kommer garanterat även att spara timmar genom att slippa att leta efter de där favoritskorna, vinterjackan eller det där jordgubbsteet som du bara dricker någon gång ibland. När allt är fint uppradat och lättillgängligt kommer du undra varför du inte gjort detta tidigare. Och det vet faktiskt inte vi heller, så lycka till!

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.047