23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Spara snabbt för att köpa bostad: Komplett guide!

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Ska du köpa bostad? Du har kanske fått fingrarna i ett riktigt renoveringsobjek som du har fått tag på billigt och som du kan renovera upp och sedan sälja med en rejäl vinst.

Oavsett vad så behöver du kanske spara ihop pengar och det är illa kvickt. För bostäder går som smör i solsken och ska man vara med i budgivningen gäller det att ha tungan rätt i mun. Men hur ska man då göra för att få ihop pengar snabbt? 

Vi ger dig här några tips på hur du ska spara ihop pengar på ett snabbt och enkelt sätt. Det finns visserligen alternativ men här är iallafall några bra tips till dig som ska köpa bostad och behöver pengar. Pengarna till att köpa själva bostaden kanske du lånar från en bank men pengarna till kontantinsatsen ska du ha från någon annanstans och det är där sparandet kommer in i bilden. Du ska nämligen ha en hel del pengar kontant när du köper en bostad och så här kan du göra. 

 1. Hyr ut din lägenhet och bo hos en kompis eller hos dina föräldrar i en period. 
  Om du behöver pengar riktigt snabbt kan det vara en bra ide att hyra ut din lägenhet i andra hand. Dels är det enorm bostadsbrist det gör att du kan ta en bra slant för att hyra ut din lägenhet. Men glöm för all del inte att höra med din bostadsuthyrare först om du får hyra ut din bostad, om du inte äger den själv vill säga.
   
 2. En hel lägenhet som hyrs ut kan inbringa många tusenlappar på en kort tid och är ett mycket effektivt sätt att spara ihop relativt mycket pengar över en kortare period. Självfallet kan du inte bo hos dina föräldrar eller hos en vän i låt oss säga ett år eller längre men i en kortare period brukar det ofta inte vara något problem. 

 3. Dela lägenhet eller hyr ut ett rum
  Om du inte har möjlighet att bo hos dina föräldrar eller har en vän eller liknande som du kan bo hos kan ett alternativ vara att  hyr ut ett rum i din lägenhet. Det kan nämligen göra att du kan sparar ihop en hel del pengar. Du kan exempelvis lägga ut en annons på sociala medier och kanske har du rent ut av en vän som behöver någonstans att bo i en kortare period då blir det en bra situation för er båda och du får dessutom bo tillsammans med en vän. 

 4. Rensa ut och sälj av saker du inte behöver
  Det sista alternativet är att du rensa ut bland dina saker och säljer det som du inte behöver. Det kräver givetvis att du har några saker som har lite värde för att du ska komma upp i några tusenlappar. Om du till exempel har en mac-dator kan du sälja den och köpa en billigare pc-dator i en period eller om du har en dyr stereo eller högtalare som du inte använder kan den också säljas och få ihop lite pengar. 

Kanske har du även aktier eller fonder på banken som du skulle kunna sälja av och tjäna ihop lite pengar på.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063