23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny produktkoordinator

| Medlemsnyhet | Företag Silvandersson Sweden AB

Är du vår nya kollega?

I rollen som produktkoordinator är du ansvarig för alla aktuella samt nya produkter i Norden i alla typer av frågor. Du arbetar både på nationell och internationell nivå. Du har kontakt med både befintliga och nya kunder, från skadedjurstekniker och företagare till professionella inköpskontakter. Du har även mycket interna kontakter, inom varumärkes- och produktutveckling.

Arbetsplatsen är belagd i Knäred, där kontor samt produktion ligger (alt. har du ett hemmakontor). Du rapporterar direkt till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
·         Löpande kundkontakt gällande frågor som rör produkterna

·         Ansvara för förpackningsfrågor, produktspecifikationer, prisberäkningar, översättning av produktinformation från flera andra språk, kontroll av etiketter på efterlevnadsregistreringar osv.

·         Ansvarig för produktförpackningar, både inom Pelsis egna varumärke och samt private label sortimentet

·         Ansvarig för produktspecifikationer samt produktbroschyrtexter

·         Uppdatering av produktinformation för webbsidor, kataloger, SP-material samt med prislistor, i samarbete med marknadsföringsteamet

·         Hjälp med marknadsanalys, granska konkurrens, förstå regler och trender för att granska befintliga produkter samt utvärdera nya

Om dig
Vi söker dig med några års bevisad erfarenhet inom produktutveckling, koordinering, projektledning, marknadsföring eller liknande. Du har erfarenhet ifrån producerande företag och förstår olika flöden och processer. Erfarenhet ifrån förpackningsindustrin eller detaljhandelssegmentet samt eftergymnasial utbildning inom relevant område är meriterade. God kunskap i något affärssystem och ett digitalt tankesätt är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Viktigt för tjänsten
·         3-5 års erfarenhet av produktutveckling, koordinering, marknadsföring eller liknande

·         Att du är flexibel, socialt kompetent och prestigelös

·         Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift, danska är meriterande

·         Körkort B

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev märkt ”Produktkoordinator”.

Medlemsnyhet

Företag
Silvandersson Sweden AB

A Pelsis Group Company
Lagavägen 28
312 51 Knäred
Sverige
Silvandersson Sweden AB

Sänd till en kollega

0.078