23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Renovering eller tillbyggnad av kök

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Renoveringsplaner för att fixa till i köket? Att renovera ett kök är roligt men kan också vara svårt. Om det görs rätt och du får det resultat du önskar infinner det sig en skön känsla efteråt.

Ett snyggt, modernt och framförallt smart kök är roligare att vara i och enklare att laga mat i. I denna korta text har vi samlat några saker att tänka vid utförandet av din köksrenovering.

Hörnen i köket är svåra
Var försiktig med hörnen i köket. Ett vanligt misstag är att installera skåp och lådor i hörn som blir svåra och jobbiga att öppna. Planera därför renoveringen kring hörnen. Installera hyllor eller liknande i hörn som inte behöver ha dörrar som öppnas eller lådor som ska dras ut.

Planera en köksö
En köksö är modernt, snyggt och väldigt platsbesparande. Om du vill installera en köksö, tänk då vad funktionen med köksön ska vara. Varför den ska den vara där.

Ska köksön användas främst till att skära grönsaker och annat på en skärbräda? Är det en avlastningsyta? Eller ska dina barn kunna stå där och prata med dig medan du lagar mat? Planera så att du får tillräckligt med utrymme runt köksön och samtidigt kan stå och jobba vid köksbänken.

Om det känns svårt - anlita en expert
Om du tycker att köksrenoveringen inte går som planerat kan det vara bra att ta in en expert som hjälper till. Känner du att du inte vet vad du gör är det bättre att låta bli. Misstag i renoveringen kan kosta dig mycket tid och pengar.

Tillbyggnad och renovering av kök är inte lätt. Byggstart är en tjänst där du online kan hitta hantverkare som bygger om köket åt dig. I tjänsten kan du jämföra olika aktörer med avseende på pris, recensioner och geografisk plats. Besök Byggstarts hemsida för att hitta en hantverkare nära dig som hjälper dig med renoveringen av köket.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063