23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

TANA rekryterar ny Country Manager för Sverige

Tana växlar upp på den svenska marknaden

Tana är känt som hållbarhetspionjären på marknaden. Med varumärket green care Professional står vi för utmärkt rengöringsprestanda baserat på förnybara råvaror, förpackningar gjorda av återvunnen plast, Cradle to CradleTM GOLD-certifieringar och miljövänlig produktion. green care Professional står för att leva cirkulär ekonomi!

Trots att medvetenheten och marknadsandelen för green care Professional i Sverige har ökat kontinuerligt under de senaste åren så ser vi att det finns en enorm potential för våra produkter i Sverige. Av den anledningen har vi valt att rekrytera Christian Andersson som Country Manager för vår verksamhet i Sverige.

Christian Andersson har en lång och gedigen erfarenhet från branschen där han tidigare arbetade som ansvarig för den svenska och danska försäljningen hos Vikan. Christian Andersson påbörjar sin tjänst hos Tana den 1 april 2020. ”Det ska bli spännande att utveckla Tana i Sverige med unika produkter och lösningar som ligger helt rätt i tiden med den högsta hållbarhetsprofilen på marknaden, säger Christian Andersson” Tana Professional är en del av det mer än 150 år gamla familjeägda tyska företaget Werner & Mertz Group.

För mer information om Tana Professional Sverige kontakta Christian Andersson tel: 010-330 95 00.

Tana-Chemie GmbH
Rheinallee 96
55120 Mainz
Tyskland
VAT nummer: DE811251557

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032