23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nilfisk re-lanserar ångtvättar

| Medlemsnyhet | Företag Nilfisk AB

Eftersom företag och institutioner möter ökade hygienkrav som uppstått av COVID-19-pandemin ökar behovet av effektiva sätt att sanera anläggningar och eliminera bakterier. Därför introducerar Nilfisk nu ett antal ångtvättar.

Eftersom COVID-19 pandemin har spridit sig över hela världen möts de flesta företag och institutioner av en ny verklighet när det gäller städning. Ökade krav har ställts i och med krisen och städteam arbetar dygnet runt för att städa och sanera sjukhus, vårdhem och stormarknader för att bara nämna några.

Att se till att virus och bakterier säkert tas bort är en viktig åtgärd för att undvika ytterligare spridning av viruset. Ofta görs detta manuellt med hjälp av desinfektionsmedel, vilket är en effektiv och väl beprövad metod. Men det är också ett arbetsintensivt sätt att rengöra, vilket kan vara utmanande för städteamen.

Detta har lett till en ökad efterfrågan på att hitta andra, mer effektiva sätt att sanera och göra djuprengöring. Som ett svar på detta introducerar Nilfisk ett antal professionella torrångelösningar för effektiv och grundlig rengöring. Nilfisk släpper totalt fyra produkter på marknaden - SO 4500, SV8000, SD 4500 och SDV 8000.

Enligt Andrew Caddick, produktchef på Nilfisk, gör dessa produkter det enklare att tillhandahålla en fullständigt sanerad arbetsmiljö med hjälp av ånga för att djuprengöra och eliminera bakterier.

”Insikter i metoderna för att eliminera bakterier har identifierat värme som ett effektivt sätt att förhindra kontaminering och eliminera farliga viruskolonier och bakterier. Ånga kan också användas både inomhus och utomhus för att snabbt ta bort både smuts och patogener i en rad olika rengöringsapplikationer. Vi introducerar därför totalt fyra produkter som kan användas på sjukhus, flygplatser, stormarknader och på många andra ställen. ”

För mer information om våra ångtvättar, besök vår hemsida

Medlemsnyhet

Företag
Nilfisk AB

Box 4029
431 04 MÖLNDAL
Sverige
Nilfisk AB

Sänd till en kollega

0.094