23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kvalitets konst till alla

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Finns det något bättre än att vandra runt i ett galleri och beundra de vackra tavlorna? Att upptäcka ny konst och planera hur det kommer se ut i ditt hem är en fantastisk känsla.

Med mynewart.se kan du få den härliga gallerikänslan direkt från din soffa. Du kan beundra verken samtidigt som du verkligen kan visualisera hur de skulle se ut på dina väggar.

Den handmålade konsten du kan hitta kommer dessutom till otroligt förmånliga priser. Det gör att det blir mer tillgängligt för vanliga Svensson som du och jag att inreda med kvalitetskonst. Du kan äntligen dekorera ditt hem precis som drömbilden i ditt huvud.

Utmana din fantasi med ett konstverk
Konst gör något med våra sinnen. Den utmanar oss på en kreativ och intellektuell nivå. Du kan fantisera ihop historier om tavlans bakgrund och få den till att komma ännu mer till liv. Det är inte bara konstnären som kan skapa en bild, du kan skapa din egen. Bara fantasin sätter gränser. Abstrakt konst öppnar för otroliga möjligheter speciellt när det kommer till att fantisera och ge din konst ett eget liv.

Du har nog hört talas om abstrakt konst förut eller så är du helt ny till konceptet. Denna typ av konst föreställer inget specifikt vilket gör att du kan skapa din egen tolkning av vad det kan föreställa. Bor du tillsammans med en partner eller barn kan de också skapa sin förtolkning. Samma tavla i ert hem kan få flera olika betydelser för er alla och det kan vara riktig kul att jämföra.

Konst ger ditt hem personlighet
Det jag älskar mest med konst är att det inte bara utmanar min kreativitet men också att de visar min personlighet. Precis som jag uttrycker min personlighet med de kläder jag bär vill jag att mitt hem ska ge uttryck för vem jag är. När jag får gäster på besök vill jag att de ska kunna se mig, i mitt hem.

Men det handlar inte om alla andra även om jag gärna vill att min personlighet ska lysa igenom för dem också. Det viktigaste för mig är att när jag kommer hem från jobbet och sätter mig ned på soffan efter en lång dag att jag känner mig bekväm. Att jag känner mig hemma.  

En canvas av möjligheter
Kala, vita väggar är din perfekta canvas. De vita väggarna känns i sig själva inte särskilt inspirerande men de kommer med många möjligheter för kreativitet. Några gånger har jag tänkt att jag bara vill ta en pensel och skapa något på de tråkiga väggarna i mitt hem. Sen kommer jag på att jag inte är konstnär och att detta förmodligen skulle vara ett stort misstag. Tavlor ger dig dock möjligheten för att sätta färg på din tomma canvas och skapa något. Hur du kombinerar din konst och den konst du väljer är minst lika kreativt som att ta en pensel till dina väggar. Du blir en konstnär genom den konst du väljer. Att ge dina vita väggar lite spänning kommer inspirera dig och kanske också andra.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063