23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

CleannetEnkel, rak kommunikation

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Har du funderat över hur mycket man egentligen kan använda en anslagstavla till?

Anslagstavlan är ett praktiskt sätt att dela information med andra, och den fungerar lika effektivt hemma, på kontoret eller i köket, både för att göra listor, eller kommunicera snabba budskap fram och tillbaka. Perfekt på kontoret för att sätta upp de senaste ledorden och riktlinjerna eller bara vems tur det är att ta med fikat nästa vecka. En anslagstavla ger dig allt du behöver i form av enkel kommunikation varje dag.

Tänk på det här om du ska köpa en anslagstavla
Anslagstavlor är mycket populära och kan användas på många olika sätt. Både inomhus och utomhus, på kontoret eller i hemmet, en anslagstavla kan användas överallt där information skall delas med andra.

På grund av anslagstavlans flexibilitet så är det några ställningstaganden du först ska ta innan du köper en anslagstavla. Vilken storlek behöver du? Med en stor anslagstavla kan du sprida ditt budskap till en större publik, men när du ska använda anslagstavlan i möteslokal eller på kontoret så passar små tavlor bättre. Vad är anslagstavlans syfte? Om den ska vara ute på gatan är ett skyltskåp idealisk för att skylta med viktig information. Du ska då även ta ställning till om den ska kunna låsas. Detta förhindrar att dina plakat/information riskerar att förstöras av vind eller sabotage. Mobila anslagstavlor är enkla att flytta runt på tvärs medan modeller till vägg och stolpar ska demonteras innan flytt. Kanske du föredrar ett magnetiska whiteboard? De är välanpassade till både handskriven information och pappersomslag. Filt och korktavlor ger dig istället möjlighet för affischering med stift eller velcro. En magnetisk tavla ger möjlighet för att papper och information kan hängas upp med hjälp av magneter. Ska den vara utrustad med ljus? Anslagstavlor i form av LED magnettavlor/anslagsskåp är perfekt till display av menyer och reklamer, framförallt i under de mörkare månaderna.

Hitta anslagstavlor och andra skyltar här
Om du önskar köpa en anslagstavla, kan du vända dig till skiltex.se. Här finner du griffeltavlor, whiteboards, korktavlor, glastavlor, flipovers och Sveriges största sortiment av anslagsskåp och skyltskåp. På skiltex.se hittar du ett stort utbud av whiteboards, krittavlor, korktavlor, filttavlor, glastavlor och skyltskåp både till inom- och utomhusbruk.
Du hittar självklart också alla tillbehör som behövs för anslagstavlor b.la. magneter, pennor, tändstift, tavel-sudd och mycket mer. Anslagstavlorna enkelt beställas online, därefter levereras den redan nästa arbetsdag. Skiltex.se har ett stort centrallager i Glostrup, Danmark och de kan snabbt skicka skyltarna och ge obegränsad returrätt. På grund av stor efterfrågan har de även sedan 2014 en butik och utställningslokal i Köpenhamn, där produkter kan beskådas, kännas av, köpas och / eller avhämtas. kiltex.se som funnits i Sverige och Danmark sedan 2008 och idag är en av Skandinaviens största nätbutiker inom skyltar som anslagstavlor.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063