23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Städning

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Bara ordet ”städa” gör att du kanske känner dig trött?

Att städa är något många spenderar riktigt många timmar på. Tänk på dig själv och din kropp när du städar, för går du och böjer dig felaktigt och skevvrider kroppen kan det på sikt ge dig skavanker. Så när du dammsuger, låt bli att böja dig för mycket. Det bästa är förståss om du använder dig av en robotdammsugare – så behöver du inte dammsuga alls!

Andra saker som kan vara värt att överväga är rätt typ av sko när du städar, ett par iläggssulor kan hjälpa vissa gånger, se exempelvis align footwear. Iläggssulor kan stabilisera upp din fot på ett bättre sätt både i förebyggande syfte men också om du dras med en skada. Tänk även över vad du använder för typ av rengöringsmedel. Det finns egentligen ingen bra grund till att använda sig av starka rengöringsmedel, varken för dig själv eller för naturens skull. Det går att komma riktigt långt med gammal hederlig såpa. Om du bor i ett område med myclet kalk kan du fundera på om du verkligen vill använda dig av ett starkt kalkborttagningsmedel eller om du helt enkelt ska använda dig av ättiksprit. Det är väldigt effektivt i kampen mot kalk – ett gammalt husmorsråd!

Du kan också fundera på om du vill utföra all typ av städning i ditt hem själv. Kanske kan det vara en idé att ta hem en fönsterputsare? Ofta är de väldigt effektiva och kan putsa dina fönster på några få timmar. Om du gör det själv tar det antagligen betydligt längre tid, dessutom är det stor risk för att få ont i axlar eller armar vid fönsterputsning.

Följer du ovanstående råd är du en bra bit på väg mot att städa på ett mer hållbart sätt, både för din egen kropp men också för miljöns skull.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063