23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Är det rätt för dig att behandla ditt åderbråck på en privat klinik?

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Det finns många åkommor vi kan drabbas av under våra liv som trots att de inte är direkt livshotande ändå kan ha en starkt negativ inverkan på vår livskvalitet.

Åderbråck är en mycket vanlig åkomma i just denna kategori. För många är denna åkomma rent kosmetisk vilket kan vara nog så obehagligt men det finns också många som lider av åderbråck som orsakar klåda, värk och värsta fall kan leda till svårläkta sår eller till och med blodproppar.

Åderbrock beror på dålig blodcirkulation och försämrad funktion i venernas klaffar. För dig som är drabbad går det ofta att mildra symptomen genom att motionera, lägga om kosten och gå ner i vikt. Men när man väl nått den punkten att man söker behandling för sitt åderbråck så har det allt som oftast gått så långt att en omläggning av livsstil inte är tillräckligt för att lindra besvären.

Fördelarna med en privat klinik
Det finns mycket kunniga och hjälpsamma läkare, kirurger och sjuksköterskor inom den offentliga vården. Men en stor fördel med en privat klinik för åkommor som åderbråck är att man kan besöka en klinik som är helt specialiserad på just åderbråck och relaterade åkommor. Ett exempel på en sådan klinik hittar du på aderbracksklinikerna.se. Denna familj av specialistkliniker finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping.

Medan du kan få den behandling du behöver hos din vanliga läkare kan du här få konsultera med personal som endast jobbar med just åderbråcksbehandling och verkligen tar sig tid att förklara de olika alternativen och varför de rekommenderar en specifik behandling i just ditt fall. På ett vanligt sjukhus får man oftast en behandling framtagen för att passa så många som möjligt medan man hos en åderbråcksspecialist får en individuellt framtagen behandling och personlig konsultation.

När behandlingen är utförd får man det stöd man behöver för att snabbt komma tillbaka. De flesta åderbråcksbehandlingar är av det enklare slaget och man kan oftast snabbt komma tillbaka till arbetet. Kliniken erbjuder dessutom oftast uppföljning och utvärdering för att utreda hur nöjd du är med behandlingen och för att kunna hitta alla eventuella komplikationer.

Allt detta gör att man kan ha stor glädje av få sin vård hos en riktig specialistklinik när man lider av en åkomma såsom åderbråck. Därför bör man definitivt kolla upp om ens sjukförsäkring täcker sådan vård innan man bestämmer sig för vart man ska söka behandling för sitt åderbråck.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062