23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Batteridriven utomhussopmaskin

| Medlemsnyhet | Företag Sorma Sverige AB

Städa citykärnor eller bostadsområden utan fossila utsläpp och dessutom med en lägre ljudnivå jämfört med dieseldrivna maskiner.

Green Machine 500ze är en lithium-ion driven utomhussopmaskin och beroende på batteripaket har den en driftstid på mellan 7-11 timmar. Maskinen har en tranporthastighet på 25 km/h och tar sig fram ljudlöst och utan fossila utsläpp. När den sopar har den en låg ljudnivå vilket lämpar sig i bostadsområden eller i citykärnor.

Cloudmaker sänker vattenförbrukningen upp till 70 % och tillsammans med ett 3 stegs filtersystem dammar maskinen minimalt. Som tillval finns bla luftkonditionering, vattenhögtryck, centralsmörjning, backkamera. Driftskostnaden är en bråkdel jämfört med en dieseldriven sopmaskin.-

- Vi har idag förfrågningar från större industrier som städar utomhusmiljöer och från entrepenadföretag som städar bostadsområden men det ska dock tilläggas att det är ingen grusborttagningsmaskin, säger försäljningschefen på Sorma Sverige Robert Petersson.

- Diskussion om fossilfria områden i städerna är igång och denna maskinen går hand i hand med den utvecklingen. 500ze är en maskin som skulle fungera väldigt bra i tex Gamla stan eller på Drottninggatan.

För mer info, besök gärna www.sorma.se eller www.greenmachines.com


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Sorma Sverige AB

Storgatan 45
171 52 Solna
Sverige
Sorma Sverige AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.079