23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bästa badrumsdetaljerna för ständigt rena badrum

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Vissa badrumsdetaljer gör det onödigt svårt för sin ägare att hålla dessa i skick.

Hygien kan bli en seriös fråga i situationer som dessa, och ett enkelt tips som många inte heller känner till vid köp av ny toalett är just att en variant som hängs på vägen; den så kallade vägghängda toaletten, är en företrädare bland VVS som gör jobbet mindre svårt för dig. Med en vägghängd toalett kan du komma åt där man annars inte kan rengöra, det vill säga undertill toaletten. Fräscht, enkelt och visst bör man passa på när det nästan är ny standard! Detta, samt en massor av andra tips när det kommer till att installera och inreda badrummet med VVS ska vi gå igenom här, och nu. De bästa badrumsdetaljerna är nämligen korade.

VVS som underlättar skötseln av ditt badrum och kök
Varför inte göra det enkelt för dig. Att köpa VVS för kök eller badrum bör du göra med åtanke i att du har möjlighet att påverka saker som livslängd på dina produkter samt mängden av tid till underhåll du måste sätta till. Du vill ju hålla sakerna rena, och i vissa fall finns det funktioner som blir allt mer standardiserade idag, och som hjälper dig med just det här. Låt oss säga att du nu söker efter ett handfat, eller just den där nya toaletten. I sådant fall skulle man snabbt kunna rekommendera dig produkter av bland annat Ifö som patenterat en ny funktion som ligger i ytan på porslinet. Denna yta stöter bort smuts, och gör det enkelt för dig att torka eller att skölja av ditt handkar, din vask eller din toalettskål. På så sätt blir ditt kök, ditt badrum och dina produkter för VVS renare längre.

Sanitära produkter för längre hållbarhet
Något annat som också är väldigt viktigt att tänka på är just valet av produkt när det kommer till kvalitet. Ofta hänger just detta ihop med hur rent något är i längden. Produkter av sämre kvalitet åldras fortare, vilket syns tydligt då färgen på visst porslin kan bli missfärgat eller mister sin lyster. Inte minst är det viktigt att tänka på detta även om inte produkterna syns direkt. Det kan handla om avloppssystem, rör och kopplingar som är rent basala funktioner för extremiteterna som ju är din köksblandare, duschblandare och så vidare. Satsa därför på god kvalitet, och gärna på produkter från producenter där vi vet att produktionen är mer inriktad på att vara hållbar. Igen är Ifö ett föregångsexemplar. När det kommer till detta är givetvis Gustavsberg och FM Mattsson goda exempel på producenter med bra kvalitet enligt våra mått.

Helheten ska vara ren
Sist men inte minst vill vi påpeka att helheten är viktig när vi talar om ett rent kök eller badrum. Det gäller ifrån avloppet ända till munstycket för vattnet i din dusch, och vägen tillbaka till ditt avlopp. Rengöringsmedel gör en liten del. Men att från början veta vad för produkt vi investerar i kan rädda din plånbok och minska din stressnivå i längden.

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062