23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Scandinavian Water Technology AB

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 1

Redan på 50-talet användes avjoniserat vatten

den 20 september 2021

Att avjoniserat vatten är ett miljövänligt sätt att tvätta och städa på vet vi sedan länge, men visste du att det användes av den amerikanska flottan redan på 50-talet för att säkra världens första atomubåt USS Nautilus?

Världsmiljödagen: Så bidrar SWATAB till Agenda 2030

den 31 maj 2021

Den 5:e juni är det dags för Världsmiljödagen. En FN-dag som instiftades redan 1972 efter FN:s miljövårdskonferens i Stockholm. Årets fokus är “Tid för naturen”. DIRO är ett konkret exempel på hur tekniska lösningar kan bidra till uppsatta miljömål.

DIRO har tilldelats "Solar Impulse Efficient Solution"

den 24 maj 2021

DIRO, filtersystemet som gör det möjligt att städa och tvätta kemikaliefritt, tillverkat av SWATAB, har fått märkningen "Solar Impulse Efficient Solution" ett bevis på hög standard på lönsamhet och hållbarhet.

Räddningstjänsten Kristianstad tvättar utan tvättmedel

den 26 april 2021

Räddningstjänsten Kristianstad tvättar kontaminerade larmställ utan tvättmedel. Tester har visat att DIRO-vatten är effektivare än den gamla metoden med tvättmedel för att ta bort cancerogena och hälsofarliga ämnen som fastnar på skyddskläderna.

Räddningstjänsten Kristianstad tvättar utan tvättmedel

den 21 april 2021

Räddningstjänsten Kristianstad tvättar kontaminerade larmställ utan tvättmedel. Tester har visat att DIRO-vatten är effektivare än den gamla metoden med tvättmedel för att ta bort cancerogena och hälsofarliga ämnen som fastnar på skyddskläderna.

“Med DIRO slipper vår städpersonal konka på rengöringsmedel"

den 19 april 2021

Peter Nilses, verksamhetschef på Rutstäd, om att vända kunder och personals skepticism till fascination, om vikten av att vara våga testa nya saker som entreprenör och hur han ser på framtiden tillsammans med SWATAB.

Larssons Eltjänst utsedd till Årets Återförsäljare av SWATAB

den 29 mars 2021

Örebrobaserade Larssons Eltjänst har vunnit utmärkelsen Årets Återförsäljare av SWATAB. Vi fick en liten pratstund med Emil Larsson, om vad han tror är receptet på att sälja hållbara lösningar till sina kunder.

Våra kunder kan göra stora ekonomiska besparingar med DIRO

den 22 mars 2021

Fredrik Ivarsson, VD på Triator Storkök, om de största fördelarna med att kunna erbjuda DIRO till sina kunder, vikten av att arbeta med hållbarhet och hur han ser att samarbetet med SWATAB kommer att utvecklas framåt.

Det är bara fördelar med hållbar lokalvård

den 22 februari 2021

Med filtersystemet DIRO kan du städa och tvätta helt utan kemikalier. SWATABs cirkulära koncept för hållbar lokalvård med DIRO-vatten ger dig lägre driftkostnader och en hälsosammare arbetsmiljö.

Att städa med DIRO - en seger för hela kommunen

den 15 februari 2021

När Helen Johansson, enhetschef för städ på Mönsterås Kommun, fick chansen att städa kemikaliefritt med DIRO-vatten märkte hon och övrig personal blixtsnabba resultat: “Arbetsmiljön nere i tvätteriet blev väsentligt mycket bättre”, säger hon.

Responsen från både kunder och personal har varit fantastisk

den 8 februari 2021

Elisabeth Pettersson, avdelningschef på Hallstahammars kommuns städavdelning, om vikten av att kunna arbeta kemikaliefritt, vad det inneburit för personalens hälsa och styrkan i att deras städmetod numera är kvalitetssäkrad för en hållbar lokalvård

“Vi tvättar själva med DIRO-vatten på firman"

den 1 februari 2021

Emil Larsson, på Larssons Eltjänst i Örebro, om betydelsen av att jobba med SWATABs hållbara produkter, om skepticismen som snabbt vändes till lovsång på firman och varför han ibland tar med sig sin treårings smutstvätt till jobbet.

Nu kommer vår nya produktserie för kemikaliefri städ & tvätt

den 21 januari 2021

Idag lanserar SWATAB produktserien DIRO FS, ett flexibelt filtersystem som producerar ultrarent DIRO vatten för hållbar lokalvård. Filtersystemet finns i olika storlekar och kopplas mellan inkommande vatten och befintliga tvättmaskiner och tappkranar

Utvärdering: Lokalvård utan kemikalier ger positiva effekter

den 14 januari 2021

Laxå Kommuns utvärdering visar att deras lokalvård med en cirkulär tvätt- och städmetod utan kemikalier är långsiktigt hållbar. Slutsatsen av mätningarna visar att metoden är högeffektiv både vad gäller rengöringseffekt, miljöbesparing och kostnader

"Tack vare SWATAB kan vi erbjuda en kemikaliefri städning"

den 10 december 2020

Idag är det en självklarhet att hållbarhetsfrågor klättrat högt upp på agendan hos framgångsrika företag – och Sesab är inget undantag. Sedan 1981 har Sesab successivt tagit ny mark genom att erbjuda lokalvård med stort fokus på miljö och kvalitet.

Skolor i Kristianstad satsar på Miljön

den 1 september 2020

Vid två verksamheter i Skolområde Östra, Kulltorpskolan och Uddegårdens Förskola har man vässat miljötänket, man både städar och tvättar helt utan kemikalier.

Laxå kommun satsar på miljön

den 15 juni 2020

Laxå är en av de kommuner som framgångsrikt tagit bort kemiska rengöringsmedel och istället gått över till ultrarent, avjoniserat vatten.

DIRO är ett Bra Miljöval – Naturskyddsföreningen

den 19 maj 2020

Vi är mycket stolta över att vi nu fått vår produkt DIRO, miljömärkt med Naturskyddsföreningens ”Bra Miljöval”. Detta är ett bevis på att vi jobbar med en produkt som främjar miljö och hälsa, säger Mats Marklund, VD.

Resultat per sida:12244896
Sida av 1

Fakta om Scandinavian Water Technology AB

Adress
Scandinavian Water Technology AB
Jägershillgatan 26
213 75 Malmö

Region
Sverige
Skåne län
Malmö stad

Telefon: +46 0721910001

VAT nummer: SE5569364291

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Katarina Klöfverskjöld
Avdelning: Marknad
Yrke: Marknadschef
Telefon: +46 0733466909

Mats Marklund
Telefon: +46 0721910190

Peter Klöfverskjöld

Sänd till en kollega

0.095