23948sdkhjf

De vann Security Awards 2017

Fairdeal Groups vd Ann-Charlotte Salomonsson utsågs till Årets Branschprofil och Stockholms stads Karin Johannesen blev Årets Säkerhetschef, när säkerhetsbranschen samlades den 26 oktober för utdelning av Security Awards 2017.

Prisutdelningen ägde rum i centrala Stockholm den 26 oktober på Scenkonstmuseet. 

Ann-Charlotte Salomonsson är inte bara vd för konsultföretaget Fairdeal Group, som verkar i FM-branschen, utan också ordförande för och en av initiativtagarna till Qnet, ett nätverk för kvinnor som, i ledande befattning, arbetar med säkerhet. 

Årets Branschprofil utsågs med motivieringen: Ett stort föredöme, en förebild och inspirationskälla. Med sin tydlighet, energi och sitt gedigna kunnande är hon inte bara en målinriktad och visionär ledare.

Ann-Charlotte Salomonsson riktade ett stort tack till alla som varit med på hennes resa.

– Det är en bekräftelse på att mitt arbete med Fairdeal Group och Qnet har gjort ett avtryck i säkerhetsbranschen. Utmärkelsen visar också att de frågor som vi driver i Qnet är viktiga. 

Qnet är ett nätverk för kvinnor i ledande befattning som arbetar med säkerhet, Ann-Charlotte är en av initiativtagarna och ordförande i föreningen.

Årets Säkerhetschef Karin Johannesen, utsågs med motiveringen: Årets pristagare har enat en stor grupp människor mot samma mål, och skapat det gemensamma säkerhetstänkande som uppgiften krävt. Pristagaren har gjort säkerhetsfrågan till en naturlig punkt på agendan, oavsett organisationstillhörighet.

Årets Säkerhetselev blev Sonja Sun Johnsen med motiveringen: Med en drivkraft som tycks försätta berg och en stark önskan om att få bidra till samhällets utveckling stannar den här vinnaren aldrig upp i sitt livslånga lärande.

Årets Säkerhetsföretag blev Verisure med motiveringen: Det här företaget har satsat på utveckling och innovation på ett sådant sätt att det ger kunden mervärde i vardagen på ett enkelt och behovsanpassat sätt.

Årets Kommersiella satsning gick till Viking Line.

Årets Säkerhetsnål gick till Kajsa Larsson, trygghetsoperatör på SL:s Trygghetscenter. 

Årets Kunskapslyft gick till Pernilla Oscarsson på Trafikverket.

Årets Tekniklösning gick till Grannkompaniet AB.

Årets offentliga satsning gick till Malmö Stad. 

Årets Bragd gick till Alla Stockholmare för de gemensamma insatserna i samband med terroattacken den 7 april 2017. 

Vinnarna utses av en oberoende jury som har satts samman av tidningen Skydd & Säkerhet, läs mer om motiveringarna till Security Awards vinnare 2017 här: www.securityawards.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063