23948sdkhjf

Rosa för en bra sak

Även i år har Lokalvården hos TFAB (Torsås Fastighets AB), som ägs av Torsås kommun, satsat på att stödja forskningen om bröstcancer. Med rosa soppåsar och sopsäckar, mikrodukar och xx, visar de att de vill motverka bröstcancer.

När en av lokalvårdarna hos TFAB fick bröstcancer vaknade ambitionen att göra något. Arbetskamraterna följde sin kollegas kamp och delade hennes glädje när hon, tack vare forskning och rätt behandling i rätt tid, tillfrisknade. 

För att ge fler samma chans att överleva sin cancer, har TFAB under oktober månad investerat i rosa påsar och sopsäckar framtagna speciellt för just Rosa bandet. Det är inköp av saker som verksamheten ändå behöver i sitt dagliga arbete, men med en skillnaden att en fast summa per inköp oavkortat går till Rosa bandet under oktober månad.

Genom att använde de rosa påsarna och säckarna signalerar lokalvården till alla anställda i kommunen att de uppmärksammar och visar sitt emotionella stöd för Rosa bandet i kampen mot bröstcancer. 

– Vi vill göra ett tydligt avtryck och visa att vi stödjer Rosa bandet i kampen mot bröstcancer samt öka möjligheten till att man pratar om det vilket i sin tur kan ge ringar på vattnet, säger verksamhetschefen för lokalvården Paul Thörnqvist.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063