23948sdkhjf

Coor hyllar Inspiras hjälpsamhet

Den 1 juli tar Coor över lokalvården för ABB i Skandinavien och Europa. Benägen och värdefull hjälp har de fått av Inspira, som hade uppdraget för ABB i Västerås, men förlorade det i den nya upphandlingen.

Det är ett väldigt stort och komplext uppdrag, kopplat till en stor mängd byggnader med olika verksamheter och olika krav. Den 31 januari skrev cleannet.se om det miljardavtalet för FM-tjänster gällande Norden och Baltikum, som lokalvården är en del av. 

Inför uppstarten är Coors tjänstespecialist för lokalvård, Jesper Borrfors, imponerad av den tidigare leverantörens hjälpsamhet.

– I övergångsprocessen har Inspira Väst, genom sin fantastiska driftchef Anneli Ojala, varit en klippa. Anneli har stöttas oss med detaljerad information som kommer att minska övergångsfriktionen och spara eoner av tid för vår personal. Hon har även hjälpt till med förbrukningsmaterial så att vi hinner in ordentligt innan något tar slut. Underbart man kan samarbeta som kollegor Anneli, hon är fantastisk, säger Jesper Borrfors.

FM-avtalet löper på fem år och har en uppskattad årsvolym på över 230 miljoner kronor. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078