23948sdkhjf

Sodexo gav mat till fler utsatta än någonsin

Genom Stop Hunger-projektet gör Sodexo varje år insatser mot hunger och undernäring i världen. I år har företagets verksamhet i Sverige bidragit med nästan 2 000 måltider till förmån för välgörenhetsorganisationer runt om i landet.

Det återkommande initiativet kallas Servathon (Service + Marathon). I år bidrog Sodexo i Sverige med fler måltider än någonsin.

Utöver själva måltiderna tillkommer den tid och det engagemang i tillagning och leverans som medarbetarna har bidragit med.

Tillsammans med kundpartnern Electrolux har Sodexo exempelvis bidragit med frukostmåltider till Stockholms Stadsmissions verksamhet Nattstad samt med luncher till Stadsmissionens verksamheter Crossroads och Äldrecenter.

Men också till Stadsmissionen i Västerås och organisationen Öppen Gemensakp i Umeå, GE Healtcare i Uppsala, Hela Människan i Örebro, med flera.

Stop Hunger började som ett medarbetarinitiativ och har funnits inom Sodexo sedan 1996. Det är en donationsfond som står på egna ben utanför Sodexo, men med möjlighet att samarbeta och agera tillsammans med alla verksamheter inom företaget. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141